ZAKRVILE Stanija i Aleksandra: Ograničena si ko terasa!

Autor:

Zadruga

03.10.2018

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i Aleksandra Subotić žestoko su se posvađale. Sve je počelo zbog sukoba Brendona i Vladimira Tomovića, zbog kojih su zadrugarke počele da se raspravljaju, te nisu štedele jedna drugu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra je ustala na poziv Milana Miloševića i počela svoje izlaganje u drskom tonu.

- Ti si žena od 33 godine koja pati od kompeksa niže vrednosti, svaka devojka koja ustane tebe to žacne. Ti si jedna loša devojka. Jedna devojka od 22 godine ti je trn u oku. Koristiš dečka da lečiš svoje komplekse - vrištala je Aleksandra.

- Joj, ograničena si kao terasa. Ti si dobar čovek, ali si ograničena. Ja vidim da ne možeš da dobaciš. Juče sam ti dala šansu da pričamo. Imala sam jedno mišljenje o tebi, ali juče sam se razočarala.Ti si dosadna, jadna i bušna, ali si dobra devojka. Ljubomorna si, tražiš kadar preko mene. Imaš Davida kao kučence - vikala je Stanija.

- Pogledaj šta ti radiš Vladimiru. Ti svog momka izazivaš na argesiju. Ti se namerno guraš na sve momke, da bi njena iznervirala - rekla je Subotićeva.

Kako je izgledalo, pogledajte u prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bilja

03.10.2018 13:38

Aleksandra je vrlo nevaspitana. Ostavila svoje dete kod Davidove majke i placa joj hiljadu evra mesecno za cuvanje.

Odgovori 22 3
Neko Iz Mase

03.10.2018 15:38

Aleksandra ostvarena žena? Da ostvarena je kao majka, ali svaka devojka koju priroda nije sprečila da postane majka, može se ostvariti kao majka. Da li se postaje ostvarena žena time što se rodi dete majčinog ljubavnika? Da li se ostvarena žena postaje time što se ne dovrši školovanje, već se isto napusti zbog trudnoće? Da li ostvarena žena glumi trudnoću i za nepostojeći spontani pobačaj optužuje svoju protivnicu u prethodnom rijaliti programu? Aleksandrin jedini način da bude primećena je da napadne glavne favorite što Stanija u svakom slučaju jeste.

Odgovori 19 1
Nickname

03.10.2018 17:13

@Neko Iz Mase - Bravo za komentar!

Odgovori 14 1