ZASLEPLJENA STANIJA je ovako BRANILA VLADIMIRA!

Autor:

Zadruga

05.10.2018

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević u rijalitiju "Zadruga 2" ušla je u vezu sa Vladimirom Tomovićem koji je diskvalifikovan zbog napada na Aleksandru Subotić. A starleta, na opšte iznenađenje mnogih, nije osudila njegov potez već ga je podržala sramnom izjavom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Podržava njegov potez... Stanija i Vladimir

Vladimir koji je Subotićevu udario nakon što ga je gazila ispod stola i provocirala, diskvalifikovan je od strane Velikog šefa i produkcije. Nako ove vesti, Stanija je grcala u suzama i najpre nije mogla da veruje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Očajna zbog Vladimirovog izlaska... Stanija Dobrojević

Međutim, Dobrojevićeva očajna zbog diskvalifikacije svog dečka izjavila je nešto što su mnogi osudili:

- Aleksandra je dobila ono što je tražila! - besno je izjavila Stanija. Interesantno je da ju je u ovoj izjavi podržao određen broj zadrugara, dok su drugi bili mišljenja da za fizičko nasilje nad ženom nema opravdanja. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra provocirala Vladimira...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dilajla

06.10.2018 11:20

Ne jbalavi Stanija. STOP NASILJU. TI si bila jpodstrekač. Drugo, maladić ima probleme jpsihičke prirode. Loš jej čoek, izigravao jej BAJU u Zadruzi. umislio dje bitan..... mart u tuvukoje..nu iz koje si došao pa tamo prodaji nasilje na ženama.

Odgovori 0 11
Djordje

06.10.2018 14:15

Vladimir je Subotićevu udario nakon što ga je gazila ispod stola. provocirala i udarila dva puta rukom po glavi, diskvalifikovan je od strane Velikog šefa i produkcije. Nepravda. I Suboticka da se diskvalifikuje.

Odgovori 10 0