(VIDEO) Luna i Stanija drugarice? Osamile se, pa ogovarale njega!

Autor:

Zadruga

08.10.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i Luna Đogani su kao pobednice timova koji su večeras osvojile srca publike otišle kod Drveta mudrosti kako bi im ono pustilo snimke nastupa.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Stanija (desno) i Luna

Kako ih je ono ignorisalo, Stanija je iskoristila priliku da je pita o odnosu sa Slobom Radanovićem i Kristinom Kijom Kockar.

- 20. juna sve se završilo. On se totalno promenio. Nismo se razdvajali, to je bila ljubav, ali kako je nestala dan nakon finala. Nije se potrudio posle toga, ništa nije uradio - rekla je Luna, ali je Stanija imala stav o tome:

- Ja mislim da je on voleo vas obe, ali zbog pritiska javnosti nije znao šta radi pa se zbog toga povukao - iznela je svoj stav Stanija, pa je upitala o odnosu sa Kijom.

Šta se još desilo, pogledajte u prilogu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ajde

08.10.2018 09:34

U celoj prici neko tu debelo laze. Ili Lunci i ili oni so kazu da se vidjala sa Slobom. Luna , Djogani i Bukva su poslednji koji bi trebali da spominje Kiju.

Odgovori 13 3