LEGENDARNI FUDBALER NEZADOVOLJAN IZDANJEM ENGLEZA PROTIV SRBIJE: Brutalno isprozivao igrače!


IZVOR: Republika/S. J. - 18.06.2024 | 19:10


''Ekipa je više ličila na tim do 21 godine, nego na prvi, seniorski'' - navodi legedarni Englez.

Foto: Tanjug/AP
LEGENDARNI FUDBALER NEZADOVOLJAN IZDANJEM ENGLEZA PROTIV SRBIJE: Brutalno isprozivao igrače!

Fudbalska reprezentacija Engleske je prvi favorit za osvajanje Evropskog prvenstva, ali njen prvi nastup na turniru nije prošao onako kako su mnogi očekivali. Iako su uprkos minimalnom porazu na startu C grupe uspeli da zabeleže opasne napade, reprezentaciju je zadesila razočaravajuća predstava.

Legendarni napadač Vejn Runi, drugi najbolji strelac u istoriji "Gordog Albiona," izrazio je svoje razočaranje predstavom reprezentacije. Njegovo mišljenje je da, iako postoji mnogo sjajnih i talentovanih mladih igrača, ekipa je više ličila na tim do 21 godine nego na prvi seniorski tim.

Foto: www.profimedia.rs

Vejn Runi

- Ne mogu da ne kažem šta osećam, naporan rad sa prethodnih turnira je upropašćen. Ima sjajnih i talentovanih mladih igrača, ali ekipa je više ličila na tim do 21 godine, nego na prvi, seniorski - jasan je Runi.

Runi nije propustio priliku da izrazi svoje nezadovoljstvo zbog izostavljanja Markus Rašforda i Džeka Griliša sa spiska

- Rašford i Griliš u poslednjih 20 ili 30 minuta obezbeđuju brzinu, mogu da zadrže loptu. Mislim da nemamo nijednu od tih stvari. U svakom slučaju, držim im fige, nadam se da će se poboljšati i pobeđivati - poručio je Vejn Runi.

BONUS VIDEO