OSIM ŠTO SE DOBRO ZABAVLJAO NIJE BAŠ BIO ZADOVOLJAN IZADNJEM ENGLEZA: Pogledajte rekacije Princa Vilijama sa meču! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

20.06.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englezi razočarali

OSIM ŠTO SE DOBRO ZABAVLJAO NIJE BAŠ BIO ZADOVOLJAN IZADNJEM ENGLEZA: Pogledajte rekacije Princa Vilijama sa meču! (FOTO GALERIJA)

Foto: www.profimedia.rs

Princ Vilijam je bio među razočaranim licima u svlačionici Engleske nakon lošeg nastupa protiv Danske. Vođa kraljevske porodice bio je u Frankfurtu da bodri ekipu koju predvodi Garet Sautgejt u njihovom drugom meču grupe na Evropskom prvenstvu 2024. Ipak, veče je završio pokušavajući da podigne duhove nakon loše partije "gordog albiona". Postojao je važan bezbednosni briefing pre nego što je Vilijama, koji je takođe predsednik Fudbalskog saveza, dozvoljen da siđe do svlačionica, dok su se zvezde Engleske pripremale za još više pažnje.

Vilijam, koji ima 41 godinu, viđen je kako deli šalu sa danskim kraljem Frederikom na tribinama pre početka meča. Međutim, bilo je Danskoj koja će biti više razočarana rezultatom jer je Engleska mogla - i možda bi trebalo - da izgubi od dobro organizovanog tima Kaspera Julmanda.

Pogodak Harija Kejna u 18. minutu dao je Engleskoj savršen početak, ali njihovo vođstvo nije moglo da potraje jer je kapiten "Gordih Lavova" izgubio posed pre nego što je Morten Hjulmand poravnao rezultat u 34. minutu. Engleska je tada izgubila ritam kako su igrači poput Kejna, Fil Fodena i Džud Belingama izbledeli.

 

Sautgejt je napravio promene pokušavajući da ubaci život u svoj tim - zamenivši Kejna, Fodena i Saku u drskoj trostruko zamenu. Trent Aleksander-Arnold već je zamenjen od strane Conora Gallaghera u noći kada njegov eksperiment sa srednjim redom ponovo nije dao rezultate. Uvođenje Olija Votkinsa pružilo je neku iskru, a momak Aston Ville mogao je da donese pobedu Engleskoj kada je izazvao odbranu Kaspera Šmajhela kasno u meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading