ENGLEZI PO RECEPTU SRPSKIH NAVIJAČA: Pokazali veliko nezadovoljstvo prema Sautgejtu, pa ga gađali čašama!

Autor:

Sport

26.06.2024

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleska ništa nije pokazala.

ENGLEZI PO RECEPTU SRPSKIH NAVIJAČA: Pokazali veliko nezadovoljstvo prema Sautgejtu, pa ga gađali čašama!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Engleske je prošla kao prva u grupi, ali nije uspela da ostvari značajnije pobede. Iako su savladali Srbiju, to je bilo uz mnogo muke, dok su protiv Danske jedva izvukli bod. Protiv Slovenije nisu uspeli da pronađu put ka golu, što je razočaralo i navijače.

Nakon završetka meča, tim Engleske otišao je da pozdravi navijače, ali nisu dočekani sa oduševljenjem. Čak su neke prazne čaše završile ka selektoru Engleske, pokazujući nezadovoljstvo navijača rezultatima i igrom reprezentacije.

 

 

Selektor Engleske, Geret Sautgejt, već duže vreme je pod pritiskom zbog rezultata reprezentacije. Navijači žele da vide promene nakon osam godina bez značajnijih uspeha, a Sautgejt je najavio da će napustiti klupu reprezentacije ukoliko ne osvoje Evropsko prvenstvo.

Iako su prošli grupnu fazu, Engleska još uvek ne zna svog protivnika u osmini finala, što dodatno doprinosi neizvesnosti i napetosti uoči narednih mečeva. Ova situacija se isto dogodila sa navijačim Srbije, koji su posle utakmice sa Danskom gađali reprezentativce koji su došli da ih pozdrave. Englezi defnitivno nemaju razloga da budu zadovoljni, jer njihov nacionalni tim ništa nije pokazao do sada, a Geret Sautgejt ipak nije vrsni stručnjak, već trener ispod proseka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading