OGLASIO SE BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER: Dok ga Srbija čeka na klupi "orlova", srpski zet šalje SNAŽNE PORUKE


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 01.07.2024 | 13:37


Suprug Ane Ivanović se trenutno nalazi u Kelnu.

Foto: Starsport
OGLASIO SE BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER: Dok ga Srbija čeka na klupi "orlova", srpski zet šalje SNAŽNE PORUKE

Fudbalska reprezentacija Srbije dobiće izgledno novog selektora pošto je sve izglednije da će Draganu Stojkoviću Piksiju biti uručen otkaz i to do kraja nedelje. Ko će biti njegov naslednik ozbiljno se spekuliše, a jedna od najozbiljnijih mogućnosti je da to bude Joakim Lev! To je ekskluzivno objavila Republika, a onda su se tom temom bavili brojni evropski mediji. Tako su Austrijanci dolili ulje na vatru i potkrepili priču novim informacijama, odnosno austrijski portal OE24 tvrdi da će Lev doći da bud selektor "orlova", a da će mu desna ruka biti ni manje ni više do Bastijan Švajnštajger.

Kapiten Levovih "pancera" i suprug naše bivše teniserke Ane Ivanović najbolja je spona da posluži kao most između nemačkog i srpskog razumevanja fudbala budući da je godinama u našoj zemlji u tazbini i "ukačio" je već kako igrači i navijači razmišljaju. U prevodu, on će voditi glavnu reč iz senke. Da je blizak sa Joakimom potvrdio je i sa Bastijan.

I dok pola Evrope bruji o Švajniju kao dobrom rešenju za klupu Srbije, on se nalazi u Nemačkoj gde kao stručni konsultant komentariše mečeve na EVRO 2024. Tako je u nedelju uveče bio u Kelnu i prisustvovao ubedljivoj pobedi Španije nad Gruzijom posle preokreta sa 4:1.

 

 

Upravo posle tog meča se Bastijan oglasio i poslao snažnu poruku. Njemu je taj susret bio posebno zanimljiv jer će Španija u četvrtfinalu ići baš na Nemačku.

Na kraju zaslužena pobeda jakih Španaca. Poslednji komentar nije nikakav o susretu sa Nemačkom, dve najbolje ekipe na turniru do sada - poručio je Bastijan Švajnštajger na Instagramu.

BONUS VIDEO