OVO JE NOVI UČESNIK ELITE! Šok u studiju na Pinku! Svi zanemeli kada su ga ugledali na stepenicama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi čekaju reakciju učesnika Elite!

OVO JE NOVI UČESNIK ELITE! Šok u studiju na Pinku! Svi zanemeli kada su ga ugledali na stepenicama!

Foto: Printscreen Pink

Voditeljka Ana Radulović najavila je novog učesnika Elite 8. Ona je najavila Luku Vujovića, koji je odmah ušetao u studio.

- Mnogo mi je drago što ću biti deo ove ekipe. Meni je sve novo iskustvo, ali sam ubeđen da ću dobro da se snađem - rekao je on u studiju Pinka. 

Foto: RTV PINK printscreen

Luka Vujović

 

Inače, učesnica Elite 8 Ivana Keneški već je postala upamćena u narodu po svom skandaloznom ponašanju i, kako komentarišu na mrežama, jako kratkom fitilju, jer se već u nekoliko navrata skoro svima zamerila.

Foto: RTV PINK printscreen

Luka Vujović

 

O njenoj prošlosti malo ko zna, a sada se oglasila njena nekadašnja dobra drugarica, koja je rešila da ne ćuti, već da nam otkrije kompletnu istinu o Ivani i skine joj masku koju nosi.

Naime, ona je na samom početku razgovora otkrila da je Ivana imala aferu sa zauzetim muškarcem, kog je kasnije ucenjivala za novac, kako ne bi otkrila celu njihovu avanturu njegovoj partnerki.

- Ivana i ja smo bile bliske drugarice i ona se meni poveravala o svim svojim ljubavnim avanturama i aferama, pa mi je isto tako rekla i da je bila sa starijim zauzetim čovekom, s kojim je imala s*ks. Nije problem što je ona imala s*ks, već to što je ona tog zauzetog čoveka kasnije ucenjivala za novac, govoreći mu da će kompletnu istinu o aferi da kaže njegovoj partnerki, što je mene šokiralo i nisam nikada htela da se petljam u te njene "mutne" radnje - priča ona za Pink.rs i dodaje:

- Takođe, ono što znam jeste da je u više navrata imala intimne odnose sa nekim muškarcima da bi joj oni platili piće, tj. da bi imala besplatno piće na splavovima, toliko o njoj, ne bih dalje, mislim da je svima jasno o kakvoj devojci je reč.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

22.09.2024 05:29

LUKA VUJANOVIĆ JE G...E...N...I...J..E... U SVAKOM POGLEDU...BOG GA SAČUVAO OD ZLOTVORKI...

dušanka

22.09.2024 05:32

BOŽE HVALA TI NA LUKI VOJVODIĆU...DA SV MI NALAZIMO DA JE ON REALAN...SPOSOBAN..BOGU HVALA DA IMA I NJEGA I STANISLAVA...