MATORA SE OGLASILA NAKON RASKIDA SA STEFANI: Tomićeva otkrila ISTINU šta se desilo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora se oglasila i otkrila sve o raskidu sa Stefani Grujić!

MATORA SE OGLASILA NAKON RASKIDA SA STEFANI: Tomićeva otkrila ISTINU šta se desilo!

Foto: Instagram.com

Nakon što se pojavila vest da su Jovana Tomić Matora i Stefani Grujić raskinule, isplivali su novi detalji. Naime, Matora se hitno oglasila na svom Instagram profilu i napisala da je sve u redu i da do raskida nije došlo.

Ova vest je izazvala mnogo pažnje među fanovima poznatog para, ali se čini da su spekulacije o njihovom raskidu ipak bile preuranjene. Jovana Tomić Matora je svojim oglasom na društvenim mrežama smirila javnost i demantovala navode o prekidu njihove veze.

- Sve je okej. Ne brinite, budite srećni - napisala je Matora. 

 


Nakon što je objavila da je sve u redu, Matora je dobila veliku podršku od svojih fanova koji su joj pružili reči ohrabrenja i ljubavi. Mnogi su izrazili olakšanje zbog ove vesti i poželeli paru sve najbolje u budućnosti.

Naravno, javnost je bila izuzetno zainteresovana za svaki detalj ovog slučaja, što je dovelo do velike medijske pažnje. Mnogi mediji su preneli Matorinu objavu na društvenim mrežama, a ova vest je brzo postala jedna od najzapaženijih na domaćoj javnoj sceni.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Tomić Matora i Stefani Grujić

 


Reakcije javnosti su bile podeljene - dok su neki izrazili sumnju u istinitost ove objave, drugi su prihvatili Matorine reči sa olakšanjem i radovima se što je njihov odnos i dalje stabilan.

Iako je ova vest izazvala veliku pažnju, čini se da je sve ipak dobro među Jovanom Tomić Matorom i Stefani Grujić. Njihova veza nastavlja da intrigira javnost, ali su ovi novi detalji bar na trenutak smirili sve one koji su bili zabrinuti za njihov odnos.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading