RADOMIR LAZOVIĆ DIVLJAO AUTOM KOD SURČINA! Opozicionar vozio 116 kilometara na sat, pa napravio još jedan prekršaj!

Autor:

Hronika

25.10.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ustanovljeno je da se u kabini vozila prevozi pas na nepropisan način

RADOMIR LAZOVIĆ DIVLJAO AUTOM KOD SURČINA! Opozicionar vozio 116 kilometara na sat, pa napravio još jedan prekršaj!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Prilikom radarske kontrole, pripadnici Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova, kod mesta Surčin, zaustavili su putničko vozilo kojim je upravljao Radomir Lazović (44) zbog izmerene brzine kretanja od 116,1 km/h na delu puta van naselja gde je brzina kretanja ograničena saobraćajnim znakom na 80 km/h.

Takođe, ustanovljeno je da se u kabini vozila prevozi pas na nepropisan način.

Protiv Lazovića su sačinjeni obrasci o učinjenim prekršajima, za prekoračenje propisane brzine, kao i za nepropisno prevoženje psa, saznaje "Telegraf.rs".

Podsetimo, Nenad Milojičić iz Narodnog pokreta Srbije početkom meseca, ne samo što je divljao drumovima vozeći skoro 80 km/h više od dozvoljenog i time ugrozio živote ljudi, već se pozvao na poslanički imunitet.

Milojičić se, vozeći BMV, kretao brzinom od 127 kilometara na čas, što je čak 77 više od dozvoljene brzine od 50 naseljenom mestu! I to nije sve. On je preticao kolonu od čak tri vozila na putu od Cerovca prema Kragujevcu! Takođe, kako se navodi, u mestu Opornica preticao je vozila preko pune linije prešavši u suprotnu traku. Istraga je u toku, a Milojičić će biti procesuiran u redovnom postupku.

Zanimljivo je da je N1, koji se nalazi u vlasništvu Dragana Šolaka, izvestio o ovom slučaju bez otkrivanja identiteta Aleksićevog partijskog kolege, o čemu je Republika pisala u POSEBNOM TEKSTU.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading