CRNO-BELI OSTALI BEZ GOLMANA: Jovanović napustio Partizan!

Autor:

Sport

06.07.2024

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već ima novi klub.

CRNO-BELI OSTALI BEZ GOLMANA: Jovanović napustio Partizan!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Mladi golman Vukašin Jovanović (17) potpisao je profesionalni ugovor sa FK Partizan na tri godine. Jovanović je istaknuti član Omladinske škole Partizana i svojim impresivnim odbranama privukao je pažnju na U19 Evropskom prvenstvu na Kipru. Ovaj talentovani golman će u narednoj fudbalskoj sezoni braniti mrežu Jedinstva sa Uba kao pozajmljeni igrač, pružajući svoj doprinos u seniorskom fudbalu.

Vukašin Jovanović je svojim predanim radom i izuzetnim talentom zaslužio priliku da potpiše profesionalni ugovor sa Partizanom. Njegovi uspesi i angažman na U19 Evropskom prvenstvu na Kipru dodatno su ga preporučili za pripreme sa prvim timom, gde će imati priliku da sarađuje sa iskusnim stručnjacima poput Aleksandra Stanojevića.

Foto: FK Partizan

Jovanović

Očekuje se da će Vukašin Jovanović u fudbalskoj sezoni 2024/25 imati značajnu ulogu u timu Jedinstva sa Uba, gde će biti pozajmljen kako bi stekao iskustvo i priliku da pokaže svoj talenat u seniorskom fudbalu. Njegova posvećenost i veštine koje je pokazao u mlađim kategorijama privukle su pažnju stručnog štaba Partizana, te se s nestrpljenjem očekuje kako će se Jovanović snaći u novom okruženju.


FK Partizan je poznat po svojoj Omladinskoj školi koja neguje talente i pruža im priliku da se razvijaju i napreduju. Potpisivanje ugovora sa Vukašinom Jovanovićem samo je još jedan primer uspešnog rada ove škole, koja kontinuirano doprinosi razvoju mladih fudbalera i omogućava im da ostvare svoje snove u profesionalnom fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading