ZVEZDA NASTAVILA DA "MELJE" U RUSIJI: Zenit je postao redovna mušterija crveno-belih

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

08.07.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Iz dvojke u keca"

ZVEZDA NASTAVILA DA "MELJE" U RUSIJI: Zenit je postao redovna mušterija crveno-belih

Foto: printscreen/X

Crvena zvezda je nastavila sa pripremamnim utakmicama u Rusiji, gde je odmerila snage sa ekipom Zenita u još jednoj utakmici koja je pokazala koji su dometi aktuelnog sastava crveno-belih. Sa pobedom od 2:1 su pokazali su koliko su spremni za dalja takmičenja. 

Kao i svaka utakmica protiv Zenita, i ova je bila jako uzbudljiva. Prvi gol je postigao Klaudinjo za Zenit u 5. minutu, ali je Crvena zvezda to preokrenula u drugom poluvremenu golom Kataija u 49. minutu i golom Lekovića u 86. minutu, i time pokazla svoje pravo umeće. Postignutom pobedom, dodeljen im je trofej.

Interesantno je da je upravo preko Zenita prošle godine Crvena zvezda osvojila trofej na istom turniru, pobedivši ih baš rezultatom 2:1. Takođe, isti rival je poražen i u martovskom duelu na Marakani rezultatom 1:0, tako da bi se možda moglo reći da je ruski velikan postao "redovna mušterija" srpskom šampionu, što samo može biti dodatni motiv ruskom velikanu.

U prethodnoj utakmici protiv Sočija, Crvena zvezda je slavila golovima Šerifa Ndiajea i mladog debitanta Lazara Jovanovića. Ovaj trijumf dodatno je učvrstio timsku atmosferu i samopouzdanje pred nadolazeći duel sa Zenitom. Navijači će sa nestrpljenjem iščekivati novi test dva tima, u nadi da će njihov omiljeni klub nastaviti sa uspesima i pozitivnim rezultatima.

Crvena zvezda je u procesu intenzivnih priprema pred novu sezonu, a utakmica sa Zenitom je pružila dragoceno iskustvo i uvid u trenutnu formu ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading