PARTIZAN U VELIKOM PROBLEMU! Crno-belima preti zatvaranje stadiona zbog OVOGA!

Autor:

Sport

26.09.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slede burni dani u Humskoj

PARTIZAN U VELIKOM PROBLEMU! Crno-belima preti zatvaranje stadiona zbog OVOGA!

Foto: Republika.rs/A.K

Incidenti koji su usledili nakon 174. večitog derbija između Partizana i Crvene zvezde ostavili su dubok trag u srpskom fudbalu. Doskorašnji trener Partizana, Aleksandar Stanojević, postao je žrtva napada navijača, što je izazvalo ozbiljnu zabrinutost među fudbalskim autoritetima.

Nakon ubedljivog trijumfa Crvene zvezde rezultatom 4:0, grupa navijača Partizana je uspela da neometano prodre do svlačionice domaćeg tima, uprkos prisustvu obezbeđenja. Očevici su zabeležili verbalne napade na igrače i trenera Stanojevića, u kojima se čula reč "prodaja". Situacija je eskalirala kada je Stanojević pokušao da zatvori prozor, a kamenica je probila staklo i povredila trenera.

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana u problemu

 

Zvanični izveštaji su otkrili i druge propuste, uključujući neadekvatno obezbeđenje, masovnu upotrebu pirotehnike na tribinama i upad navijača na teren. S obzirom na teške prekršaje, Partizanu prete ozbiljne kazne, a među mogućim merama pominje se čak i zatvaranje stadiona u Humskoj.

Ovaj incident predstavlja ozbiljan izazov za Fudbalski savez Srbije, koji će morati da preduzme odlučne korake kako bi osigurao bezbednost i integritet fudbalskih takmičenja u zemlji. Svi akteri ovog nemilog događaja, uključujući i navijače, suočiće se sa posledicama svojih postupaka, a javnost sa nestrpljenjem očekuje reakciju nadležnih organa.

Partizan u sledećem kolu domaćeg prvenstva gostuje zahuktaloj Mladosti u Lučanima, a crno-bele će kako saznajemo voditi novi trener nakon odlaska Alekandra Stanojevića. Videćemo kako će novonastala promena na klupi uticati na crno-bele, a nema sumnje da bi eventualna pobeda pomogla da se preokrene tok sezone, dok će navjači sa nestrpljenjem pratiti sva aktuelna dešavanja uz nadu u najbolji ishod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading