ENGLESKU I ŠPANIJU POTRESA VELIKI SKANDAL: Rođak fudbalske zvezde otkrio sve! Plaćali za žute kartone!

Autor:

Sport

26.09.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro razvili kladioničarsku mrežu!

ENGLESKU I ŠPANIJU POTRESA VELIKI SKANDAL: Rođak fudbalske zvezde otkrio sve! Plaćali za žute kartone!

Foto: Profimedia

Fudbalski majstor Lukas Paketa, nekadašnji igrač Vest Hema, ponovo se našao u centru pažnje zbog optužbi za ilegalno klađenje. Nakon ranijih optužbi da je namerno dobijao žute kartone kako bi zaradio novac za svoje rođake iz Brazila, nova istraga je pokrenuta povodom sumnji da su bliski rođaci Brazilca upleteni u nameštanje mečeva.

Foto: Profimedia

Lukas Paketa

 

Engleska asocijacija (FA) istražuje nova klađenja oko Pakete, a trag ih je doveo do rođaka Bruna i Jana Tolentina. Prema izveštajima medija, ovi rođaci su navodno priznali da su platili bivšem fudbaleru Betisa Luisu Enrike da dobije namerna žuta kartone. Sumnja se da je ovaj aranžman uključivao iznos od 5.000 funti, ali detalji o konkretnom meču nisu otkriveni. Istraga se sada proširila na Španiju, dok javnost i nadležni čekaju nove informacije o ovom skandalu.

Lukas Paketa je već bio pod istragom zbog sumnji da je namerno dobijao žute kartone kako bi profitirali njegovi rođaci iz Brazila. Ove optužbe su mogle ozbiljno da ugroze njegovu karijeru, a Engleska fudbalska asocijacija (FA) je pokrenula istragu protiv njega. Iako su sumnje privremeno utihnule, nova situacija je ponovo stavila fokus na njegovo ime.

U slučaju da se dokaže da je Paketa namerno dobio žute kartone, pretila mu je suspenzija od čak 10 godina iz fudbala. Klupski sponzor Vest Hema, kladionica "Betway", je prijavila sumnjive dojave Međunarodnom udruženju za integritet kladionica nakon aktiviranog alarma u sistemu upozorenja, što je dodatno pojačalo pritisak na Lukasa Paketu.

Ovaj skandal ponovo baca senku sumnje na Lukasa Paketu i njegove veze sa ilegalnim klađenjem. Dok javnost i nadležni čekaju dalji razvoj situacije, jasno je da je ova istraga samo jedan od brojnih primera problema sa integritetom u svetu fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading