LOŠE VESTI ZA ZVEZDU! Crveno-beli u OZBILJNOM problemu pred meč sa Barselonom!

Autor:

Sport

28.10.2024

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona napada punom snagom!

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU! Crveno-beli u OZBILJNOM problemu pred meč sa Barselonom!

Foto: Starsport

Barselona je u Ligi šampiona pokazala svoju dominantnu igru pobedama nad Real Madridom (4:0) i Bajern Minhenom (4:1). Sevilju i Jang Bojs su takođe porazili, dok je Alaves primio samo tri gola.

Nakon teške povrede lože, Ronald Arauho se oporavio i planira da obavi dodatne testove do kraja nedelje kako bi se vratio punom trenažnom procesu. Postoje spekulacije da bi Urugvajac mogao dobiti priliku da zaigra već protiv Crvene Zvezde 6. novembra u Beogradu.

Takođe, Barselona ne želi da žuri sa mladim štoperom Gavijem, koji je do sada dobio priliku da zaigra na tri meča, uglavnom u samom finišu. Postoji jasna strategija u razvoju ovih mladih talenata i klub želi da im pruži pravu podršku i vreme za napredak.


Barselona će u narednom periodu imati izazovne mečeve, ali uz povratak Arauha i dalji razvoj mladih igrača, očekuje se da će tim biti još jači i konkurentniji. Navijači sa nestrpljenjem očekuju naredne utakmice kako bi videli kako će se ovi igrači uklopiti u timsku igru, a Crvena zvezda će, zasigurno, imati još većih problema da savlada Katalonce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading