OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN IZDANJEM SVOJIH IZABRANIKA: Imao opasku na račun novinara!

Autor:

Sport

25.09.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan odigrao maestralno protiv Borca.

OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN IZDANJEM SVOJIH IZABRANIKA: Imao opasku na račun novinara!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su na veoma ubedljiv način započeli novu sezonu u AdmiralBet ABA ligi, pobedivši Borac iz Čačka sa rezultatom 96:66. Ključna za ovu pobedu bila je treća deonica, koju su crno-beli dobili sa čak 19 poena razlike, što je postavilo temelje za ubedljiv trijumf.

Ovo je bila premijera novog tima Partizana pred Grobarima, koji su prvi put imali priliku da se uvere u kvalitet sastava koji je sastavljen tokom leta. Trener Partizana Željko Obradović izrazio je zadovoljstvo zbog pobede, ističući značaj podrške navijača i njihovu ulogu u stvaranju atmosfere u punoj Areni. Obradović je naglasio da je utakmica protiv Borca bila izuzetna i da je protivnik igrao veoma pametno u velikom delu meča.

- Velika zahvalnost navijačima Partizana koji su došli u ovakvom broju na start ABA lige, izuzetno znači, novi tim, novi igrači... Osetili su šta znači igrati u punoj Areni, bila je izuzetna utakmica protiv Borca koja je igrala veoma pametno veliki deo utakmice. Presudio je onaj kvalitet koji mi imamo, logično je za prvu utakmicu da je bilo dosta dobrih, ali i dosta stvari kojima nismo zadovoljni. Sve u svemu, čestitke igračima na pobedi. Počeli smo sezonu na dobar način i okrećemo se novoj utakmici protiv Spartaka - naveo je Žoc.

Potom, nije usledilo nije pitanje novinara, a Željko je imao i kratku opasku.

- Predivno, hvala lepo - rekao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading