KRUNISALI SVOJU LJUBAV: Luka Vildoza i Milica Tasić objavili PRELEPE vesti! (FOTO)

Autor:

Sport

25.09.2024

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pala veridba.

KRUNISALI SVOJU LJUBAV: Luka Vildoza i Milica Tasić objavili PRELEPE vesti! (FOTO)

Foto: Instagram/lucavildoza

Luka Vildoza i Milica Tasić

Argentinski košarkaš Luka Vildoza odlučio je da zakorači u novu životnu fazu i zatraži ruku svoje dugogodišnje devojke Milice Tasić. Ova romantična gesta nije mogla proći neprimećeno, pa je Milica podelila vest sa svojim pratiocima na društvenim mrežama uz emotivan komentar "Zauvek".

Tokom boravka u Beogradu, Luka je imao priliku da se upozna sa Milicom Tasić, koja je bila ključna figura u prevazilaženju teškog perioda nakon raskida sa manekenkom Ainarom Hihon. Njihov susret je označio prekretnicu u Lukinom emotivnom životu.

Foto: Printscreen

Krunisali svoju ljubav: Luka Vildoza i Milica Tasić

Milica Tasić je pružila neophodnu podršku košarkašu u teškom periodu nakon raskida sa prethodnom partnerkom. Njena podrška je imala značajan uticaj na Lukino emocionalno stanje, što se odrazilo i na njegove igre na terenu.

Upoznavanje sa Milicom Tasić označilo je novi početak za Lukin emotivni život. Ova prelepa Srpkinja je imala poseban uticaj na njega, ponovo ga "oživevši" nakon teškog perioda. Njihova ljubavna priča dobija novi, značajan korak sa Lukinim romantičnim gestom prosidbe. Vildoza je ostavio veliki trag u Crvenoj zvezde, a zajedno sa Fakundom Kampacom činio je argentinski duo, a navijači su prosto obožavali. Ovo su sjajne vesti, a Vildozi svi želimo srećan novo poglavlje života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading