ZVEZDA POZIVA U ARENU! Evo kad će ulaznice biti puštene u prodaju!

Autor:

Sport

26.09.2024

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi ljubitelji košarke imaju priliku da podrže Crvenu zvezdu u njenom prvom zvaničnom meču u sezoni.

ZVEZDA POZIVA U ARENU! Evo kad će ulaznice biti puštene u prodaju!

Foto: Instagram/crvenazvezdakk

Košarkaški klub Crvena zvezda obavestio je javnost da će ulaznice za naredni meč u AdmiralBet ABA ligi biti puštene u prodaju u petak 27. septembra tačno u podne. Nakon uvodnog poraza od novajlije Dubaija, crveno-beli će se boriti protiv barskog košarkaškog kluba Mornara u subotu od 18 časova pred svojim vernim navijačima. Pojedinačne karte će biti dostupne na prodajnim mestima tikets, kao i online od petka.

Pojedinačne karte prodavaće se na prodajnim mestima tikets, kao i online od petka. Klub ovom prilikom još jednom želi da zahvali svim našim zvezdašima na velikoj podršci, pa će ulaz za subotnju utakmicu biti slobodan - stoji u saopštenju KK Crvena zvezda.

Košarkaški klub Crvena zvezda je saopštio da će ulaz na tribine A, C i D, kao i na parter B biti po ceni od 1.000 dinara. Za parter 4 i za Belu ložu - bok cena će biti 2.000 dinara, dok će za Belu ložu iznositi 3.000, a za Belu ložu - centar 4.500 dinara. Ulaz u Plavu ložu će koštati 2.500 dinara, dok će za VIP trebati izdvojiti 4.000, a za VIP premijum 6.000 dinara. Cena ulaznica za porodični VIP u Parteru 4 iznosiće 8.000 dinara.

Svi ljubitelji košarke imaju priliku da podrže Crvenu zvezdu u njenom prvom zvaničnom meču u sezoni pred domaćom publikom i da uživaju u uzbuđenjima koja donosi ABA liga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading