ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ OPERISAN U BEOGRADU: Oglasio se košarkaški as i sve otkrio

Autor:

Sport

15.10.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije prvi put da ide na ovaj zahvat.

ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ OPERISAN U BEOGRADU: Oglasio se košarkaški as i sve otkrio

Foto: Starsport

Saša Đorđević, selektor Kine

Legendarni srpski košarkaš i trener Aleksandar Đorđević otkrio je da je podvrgnut operaciji kuka u Beogradu. Ovo nije prvi put da se Đorđević suočava sa ovakvim medicinskim zahvatom, ali je izrazio zadovoljstvo uspešnim ishodom operacije, ističući profesora Baščarevića iz bolnice na Banjici i osoblje kao izuzetno stručne i ljubazne.

Nakon uspešne operacije, čuveni košarkaški as i trener najavio je da se uskoro planira vratiti košarci, ali je takođe istakao svoju ljubav prema skijanju. Đorđević je izjavio da se raduje ponovnom susretu sa ski stazama i košarkaškim terenima, nagoveštavajući svoj povratak aktivnostima koje voli.

- Moja druga operacija kuka je prošla odlično kao i pre 10 godina. Hvala profesoru Baščareviću iz bolnice na Banjici i njenom divom osoblju. Želim da izrazim zahvalnost najboljem hirurgu i izuzetnoj osobi. Vidimo se uskoro na ski stazama. I košarkaškim terenima svakako - napisao je Đorđević na Tviteru.

Saša Đorđević je već neko vreme bez trenerskog angažmana u košarci, nakon što je napustio selektorsku poziciju u Kini. Prethodno se spekulisalo da bi preuzeo ulogu trenera u Dubaiju, ali do toga nije došlo. Đorđević iza sebe ima bogatu karijeru, tokom koje je radio kao trener u renomiranim klubovima poput Fenerbahčea, Virtusa, Bajerna, Panatinaikosa, Benetona i Olimpije iz Milana. Takođe, bio je i selektor reprezentacije Srbije, sa kojom je postigao značajne uspehe.

Aleksandar Đorđević je istaknuta figura u svetu košarke, kako kao igrač, tako i kao trener, te je njegov povratak aktivnostima izazvao značajnu pažnju javnosti. Očekuje se da će njegovo iskustvo i stručnost doprineti daljem razvoju košarkaškog sporta, kako u Srbiji, tako i u međunarodnim okvirima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading