BURA OKO VREĐANJA NEDOVIĆA SE NE STIŠAVA: Direktor ABA dobio žustar odgovor od Budućnosti

Autor:

Sport

23.10.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdina pobeda u Morači i dalje u senci skandala na tribinama

BURA OKO VREĐANJA NEDOVIĆA SE NE STIŠAVA: Direktor ABA dobio žustar odgovor od Budućnosti

Foto: Budućnost VOLI/Filip Roganović

Derbi minulog kola AdmiralBet ABA lige pripao je Crvenoj zvezdi posle dramatične završnice, ali su ga obeležile mnoge druge stvari, a pre svih, skandalozno ponašanje navijača Budućnosti. Pristalice domaće ekipe, varvari, sve vreme su vređali gostujuće igrače i stručni štab, a sredinom trećeg kvartala došlo je do žustre rasprave sa klupom Zvezde, što je kulminiralo isključenjem Željka Drčelića. To je bio samo početak, pošto je kasnije usledilo gnusno vređanje porodice Nemanje Nedovića, koji im je na terenu odgovorio na najbolji mogući način i vratio ih na zemlju.

Posle svih dešavanja u Morači očekivalo se da Budućnost reaguje. I jeste - ali, saopštenjem o suđenju. Izdvojili su greške arbitara u poslednjih šest minuta i time ozbiljno iznervirali direktora AdmiralBet ABA lige Miliju Vojinovića koji uopšte nije birao reči dok im je na to odgovarao. Prozvao ih je kako se već godinama ponašaju nesportski, zbog čega su se ponovo oglasili iz Podgorice i poručili mu da se posveti svom poslu.

- Na osnovu ‘ponoćnog’ saopštenja koje je Milija Vojinović uputio preko medija, ovim putem ga pozivamo da se prestane baviti prozivkama našeg kluba i ljudi koji sede u parteru, a mnoge od njih lično poznaje i da se okrene svom poslu i svojim odgovornostima.

Milija, ne uključujte se u ono čime ne treba da se bavite, prepustite nama vođenje kluba, Vaše je da regulišite suđenje i da predložite i što hitnije izmenite sudijske liste koje ćete delegirati na narednoj skupštini ABA lige.

Savetujemo Vas, Milija Vojinoviću, sportski direktore ABA lige, posvetite se svom poslu, stvari su Vam odavno izmakle kontroli! Ne dozvolite da ste deo prljavih stvari koje se dešavaju u ABA ligi - piše u novom saopštenju Budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading