VIRTUS BEZ BITNOG IGRAČA NAPADA PARTIZAN: Italijanima šanse ravne nuli u Areni

Autor:

Sport

23.10.2024

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti su zakucani za dno tabele, a Banki večeras ne računa na dva košarkaša

VIRTUS BEZ BITNOG IGRAČA NAPADA PARTIZAN: Italijanima šanse ravne nuli u Areni

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 časova u Beogradskoj areni dočekuju Virtus u meču 5. kola Evrolige. Crno-beli se posle četiri kola nalaze na osmom mestu na tabeli Evrolige sa po dve pobede i poraza, dok je Virtus poslednji sa skorom 0/4.

Ovo će biti prva utakmica u sezoni na kojoj će trener crno-belih, Željko Obradović, imati na raspolaganju kompletnu ekipu, bez problema sa povredama igrača. Sa druge strane, gosti će doći oslabljeni, bez nekoliko ključnih igrača, uključujući Alesandra Pajolu i Devontea Kejkoka.

Republika

Foto: Starsport

Ne igra večeras: Alesandro Pajola

Pajola je u prošlosti imao veliku ulogu u pobedama nad Partizanom, a treba napomenuti da su se oba prošlosezonska duela završila trijumfom italijanske ekipe. Sa druge strane, Kejkok i dalje nije zabeležio debi, pošto od početka sezone vuče probleme sa povredom.

Partizan je započeo sezonu Evrolige sa dva poraza u Španiji, pa je zaređao isto toliko uzastopnih pobeda, savladavši Bajern i Makabi. Ova serija pobeda daje im dodatni motiv da nastave sa dobrim rezultatima i protiv Virtusa. 

Iako Virtus još uvek nema pobedu u Evroligi, trener Partizana Željko Obradović veruje da će italijanski tim biti izuzetno motivisan na večerašnjoj utakmici.

Siguran sam da će doći ovde da igraju sa velikom motivacijom pošto imaju takav skor u Evroligi. Pripremali smo utakmicu, trebalo bi da kao uvek damo maksimum od prvog do poslednjeg sekunda utakmice - dodao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading