NILIKINA KAZNIO SEBE NAKON PORAZA! Osvanuo ponoćni snimak, evo šta je radio! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.10.2024

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Željko Obradović prokomentarisao je kontroverzne situacije u meču.

NILIKINA KAZNIO SEBE NAKON PORAZA! Osvanuo ponoćni snimak, evo šta je radio! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nakon poraza od Virtusa Bolonje rezultatom 70:69, Frenk Nilikina odlučio je da ostane duže na terenu i radi na svojoj igri. Iako je imao šut za pobedu u poslednjem napadu, nije uspeo da pogodi, te je odlučio da vredno radi na unapređenju svog šuta za tri poena.

Kako bi sebi olakšao situaciju, ostao je na parketu do ponoći i marljivo vežbao, uz podršku pomoćnog trenera Aleksandra Matovića.

Trener Željko Obradović prokomentarisao je kontroverzne situacije u meču, navodeći da je posle utakmice pogledao poslednji napad Partizana i primetio "dva prilično očigledna kontakta" na Ifeu Lundbergu  i dodao:

-Tako je kako je, šta da radimo..

 

 

Ovakve situacije mogu uticati na ishod meča i zahtevaju pažljivo vođenje utakmice od strane sudija.

Frenk Nilikina je odlučan da se vrati u formu i doprinese uspesima svog tima, a njegova posvećenost i trud nakon poraza od Virtusa jasno pokazuju njegovu predanost košarci i želju za poboljšanjem. S obzirom na situaciju unutar tima, kao i na kontroverzne momente u samom meču, Partizan će morati da radi na rešavanju internih problema, ali i da se pripremi za naredne izazove u Evroligi.

Podsetimo, utakmica je bila od sjaja do očaja, pa opet ispočetka na obe strane. Iako je domaćin vodio kroz gotovo čitav deo meča, ponovio se dobro poznati scenario koji smo gledali protiv Virtusa oba puta prošle sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading