OGLASIO SE NANELI! Ovako je reagovao nakon poraza Partizana!

Autor:

Sport

24.10.2024

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj poraz sigurno će biti tema brojnih analiza i razmatranja u narednom periodu.

OGLASIO SE NANELI! Ovako je reagovao nakon poraza Partizana!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan doživeo je poraz u petom kolu Evrolige na svom terenu od ekipe Virtusa rezultatom 70:69. Tragičar utakmice bio je Frenk Nilikina, čiji promašaj otvorenog šuta za pobedu u poslednjim sekundama utakmice ostavlja gorak ukus navijačima crno-belih.

Nakon meča, trener Partizana Željko Obradović dao je vrlo kratak komentar na poraz od Virtusa, ističući na taj način težinu situacije.

Posebnu pažnju nakon utakmice privuklo je stanje igrača Karlika Džonsa, a video snimci prikazuju kako hoda nakon meča, izazivajući zabrinutost među navijačima.

Pojedini navijači su se zapitali kako bi se situacija završila da je umesto Nilikine bio Džejms Naneli na mestu tragičara. Nekoliko časova kasnije, Naneli se oglasio putem društvenih mreža iz Amerike, objavljujući poruku "Tuff" uz odgovarajuću emotikonu, u prevodu "teško", što je izazvalo različite reakcije među navijačima.

 

 


Ovaj poraz sigurno će biti tema brojnih analiza i razmatranja u narednom periodu, dok se Partizan bude spremao za naredne izazove u Evroligi.

 

 

Podsetimo, košarkaši Partizana poraženi su od Virtusa u petom kolu Evrolige sa 69:70. Prava drama je viđena u poslednjem minutu. Partizan je imao sve u svojim rukama, ali nije iskoristio šansu, pa je morao da brani poslednji napad i u tome nije uspeo, Virtus je poveo sa 69:70 na 12 sekundi do kraja. U tom poslednjem napadu se prvo Lundberg zakucao u odbranu italijanske ekipe i lopta je pripala Virtusu. Međutim, Nilikina je ukrao loptu, a onda imao šut za pobedu i sve promašio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading