EMOTIVNA REAKCIJA VLAHOVIĆA NA NILIKININ PROMAŠAJ! Od euforičnog uzbuđenja, do očaja! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.10.2024

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova reakcija je pokazala koliko strastveno i emocionalno navijači doživljavaju svaki trenutak utakmice.

EMOTIVNA REAKCIJA VLAHOVIĆA NA NILIKININ PROMAŠAJ! Od euforičnog uzbuđenja, do očaja! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Košarkaši Partizana doživeli su poraz u dramatičnoj utakmici protiv Virtusa rezultatom 70:69. Ključni trenutak utakmice dogodio se u poslednjim sekundama kada je Frenk Nilikina promašio šut za tri poena, ostavljajući navijače Partizana u šoku.

Komentator Sport Kluba, Marko Vlahović, doživeo je pravu emotivnu klackalicu tokom poslednjih sekundi utakmice.Od euforičnog uzbuđenja nakon Nilikinine ukradene lopte, do očaja nakon promašaja šuta, Vlahović je svojom reakcijom pridobio pažnju kako domaće, tako i međunarodne publike.

Ukrao je loptu, Nilikinaaaaa, neeee! - vikao je Vlahović i hvatao se za glavu.


Evroliga je prenela Vlahovićevu reakciju kao primer onoga što su osećali svi navijači Partizana u trenutku Nilikininog promašaja.

 

 

Srpski komentator Marko Vlahović sa reakcijom koju osećaju svi navijači Partizana - stoji u opisu.

Ova reakcija je pokazala koliko strastveno i emocionalno navijači doživljavaju svaki trenutak utakmice.

Nilikina je bio centralna figura u završnici utakmice, prvo loše odigrajući napad, a potom sjajno reagujući i uspevajući da ukrade loptu, pružajući Partizanu poslednju šansu za pobedu. Međutim, njegov promašaj bio je težak udarac za tim i navijače.

Poraz od Virtusa ostavio je gorak ukus navijačima Partizana, ali i pokazao koliko košarka može biti nepredvidiva i uzbudljiva. Nilikinina ukradena lopta i promašaj šuta ostali su u centru pažnje nakon utakmice, ostavljajući pitanje šta bi bilo da je šut bio precizniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading