NOVAKU JE ŠANGAJ KLJUČAN ZA OVU SEZONU: Evo šta Đokoviću donosi što bolji plasman u Kini!

Autor:

Sport

05.10.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole ima veliku motivaciju.

NOVAKU JE ŠANGAJ KLJUČAN ZA OVU SEZONU: Evo šta Đokoviću donosi što bolji plasman u Kini!

Foto: instagram.com/djokernole/

Novak Đoković

Novak Đoković je ostao u trci za Završni masters u Šangaju nakon pobede nad Aleksom Mikelsena u drugom kolu. Meč je bio veoma neizvestan, a Đoković je slavio posle dva taj-brejka sa 7:6 (7:3), 7:6 (11:9), iskoristivši tek treću meč loptu.

Nakon pobede, Đoković je napredovao na ATP listi i sada se nalazi na osmom mestu sa 3.310 bodova. Ova vest je posebno značajna jer je Đoković prestigao Aleksa de Minora i sada se nalazi tik ispred njega.

Foto: Starsport

Novak Đoković

Da bi igrao u Torinu, Đoković mora ostati među osam do početka turnira. U konkurenciji su još Dimitrov, Pol, Cicipas, Rubljov i Rud. Ova trka za učešće u Torinu dodatno će zaoštriti nadmetanje među igračima.

Novak Đoković je izazvao neviđenu euforiju u Šangaju, gde su Kinezi čak naučili himnu Srbije "Bože pravde" zbog njega. Njegova popularnost u Kini samo raste, a to će sigurno imati uticaj na atmosferu na turniru.

Podsetimo, Đoković je ove godine osvojio samo jedan trofej, jedini koji mu je falio u karijeri, a to su Olimpijske igre u Parizu. Novak sigurno ima veliku motivaciju pred nastavak turnira u Šangaju, kako bi mogao da igra u Torinu. Nema sumnje da i pored ogromnih uspeha u karijeri, Nole je još uvek gladan uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading