NIKO MU NE VERUJE: Sinerova izjava naišla na podsmehe - on je plakoa od smeha zbog Italijana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.10.2024

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda ipak nije sve u novcu...

NIKO MU NE VERUJE: Sinerova izjava naišla na podsmehe - on je plakoa od smeha zbog Italijana!

Foto: Instagram.com/djokernole

Italijanski teniser Janik Siner nedavno je privukao pažnju javnosti svojom izjavom o zaradi na "Slemu šest kraljeva" u Saudijskoj Arabiji. Siner je zaradio značajnu sumu od milion i po dolara za učešće na ovom prestižnom turniru, a dodatnih četiri i po miliona za osvajanje titule. Međutim, uprkos impresivnoj zaradi, Siner ističe da novac nije glavni motiv za bavljenje tenisom.

- Ne igram tenis zbog novca. To je jednostavno. Naravno, nagrada je lepa i sve to, ali… putovao sam tamo jer su tamo bila šestorica najboljih tenisera na svetu, tako da sam mogao da se suočim s njima - istakao je italijanski tenser.

Siner je istakao da je putovao u Saudijsku Arabiju kako bi se suočio sa šestoricom najboljih tenisera na svetu, što je, prema njegovim rečima, bio glavni razlog za njegovo učešće na ovom događaju. Ova izjava izazvala je reakciju kod njegovog kolege, čuvenog tenisera Stanislasa Vavrinke, koji je na društvenim mrežama ostavio emotikon koji simbolizuje smeh kao odgovor na Sinerevu izjavu.

 

 

Stanislas Vavrinka, trenutno 169. teniser na svetu, nije mogao da sakrije svoje oduševljenje nakon što je čuo Sinerevu izjavu o motivaciji za igranje tenisa. Međutim, Vavrinka je ubrzo obrisao svoj komentar, ostavljajući javnosti prostor za nagađanja o razlozima za ovakvo ponašanje.

Iako se nalazi na 169. mestu ATP liste i ima 39 godina, Stanislas Vavrinka i dalje aktivno igra na ATP turnirima. Trenutno se priprema za prvo kolo čelendžera u Bratislavi, gde će se suočiti sa nemačkim teniserom Martererom, koji zauzima 136. poziciju na ATP listi. Vavrinka i dalje pokazuje svoju posvećenost tenisu i svoju borbu za uspeh na teniskim terenima širom sveta.

S obzirom na ove zanimljive događaje u svetu tenisa, ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati karijere Janika Sinera i Stanislava Vavrinke, i kakve će iznenađujuće izjave i potezi obeležiti njihovu budućnost na teniskoj sceni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading