HOROR! TRUDNICA (33) IZBODENA NOŽEM U STOMAK! Sin je pronašao u teškom stanju, nije joj bilo spasa!

Autor:

Svet

18.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada nije poznato kako je došlo do napada

HOROR! TRUDNICA (33) IZBODENA NOŽEM U STOMAK! Sin je pronašao u teškom stanju, nije joj bilo spasa!

Foto: Shutterstock

U slovačkom gradu Sladkovičovu dogodila se strašna tragedija kada je trudnica u 33. godini života izbodena nožem u svojoj porodičnoj kući.

Prema informacijama koje su preneli mediji, nesrećna žena je bila u ranoj fazi trudnoće kada je napadnuta, a nož je bio uperen ka njenom stomaku.

Sin pronašao majku i pozvao pomoć

U trenucima tragedije, jedina svetla tačka je bila hrabrost dvanaestogodišnjeg sina žrtve, koji je pronašao svoju majku u teškom stanju i odmah reagovao pozivajući pomoć.

Njegova brza reakcija mogla je biti ključna u pokušaju spasavanja trudnice.

Pokušaji lekara da spasu život trudnice

Iako su medicinski timovi uložili maksimalne napore da spasu život trudnice, nažalost, ona je podlegla povredama. Ova tužna vest ostavila je porodicu, ali i čitavu zajednicu u šoku i tuzi.

Uviđaj i istraga u toku

Nakon ovog strašnog događaja, prostor oko porodične kuće gde se zločin dogodio bio je ograđen, a policija je započela detaljan uviđaj.

Istraga je i dalje u toku, a javnost sa nestrpljenjem očekuje informacije o uzrocima i okolnostima ovog tragičnog događaja.

Nepoznat motiv napada

Jedna od glavnih nedoumica koja i dalje obavija ovu tragediju jeste motiv napada. Za sada, javnosti nisu poznati detalji koji bi mogli da osvetle ovu mračnu stranu događaja.

Policija će nastaviti sa istragom kako bi pronašla odgovore na pitanja koja muče zajednicu.

Ovaj tragičan događaj duboko je potresao slovački grad Sladkovičovo, ostavljajući porodicu, prijatelje i komšije u velikoj tuzi.

Svi se nadaju da će istraga što pre pružiti odgovore i pravdu za nesrećnu trudnicu i njenu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading