KONAČNO PRESUDA ZA SMRT LUKE JOVOVIĆA: Evo kakvu kaznu je dobila medicinska sestra koja je usmrtila mladića, PA POBEGLA!

Autor:

Hronika

17.09.2024

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić je pao u šiblje i tu ležao nepomično nekih desetak minuta dok komšije nisu izašle napolje

KONAČNO PRESUDA ZA SMRT LUKE JOVOVIĆA: Evo kakvu kaznu je dobila medicinska sestra koja je usmrtila mladića, PA POBEGLA!

Foto: Instagram/fondacijalukajovovic3 •

Današnjom presudom Osnovnog suda u Somboru, Nataša A. iz Ratkova osuđena je na zatvorsku kaznu od tri godine i šest meseci zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo petnaestogodišnji Luka Jovović.

Nesreća se dogodila 30. aprila 2022. godine kada je Luka Jovović, vozeći svoj motor, udario u Natašu A. koja je bez pokazivača pravca iznenada skrenula u dvorište, oduzevši mu prvenstvo prolaza. Posledice nesreće su bile teške pošto je Jovović preminuo devet dana kasnije od teških povreda, uprkos naporima lekara da mu spasu život.

Tužilaštvo je za Natašu A. zatražilo zatvorsku kaznu od tri i po godine, kao i zabranu upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od pet godina, uz obavezu da snosi troškove krivičnog postupka. S druge strane, porodica preminulog Luke Jovovića izrazila je očekivanje da će Nataša dobiti maksimalnu kaznu za izazivanje ove tragične nesreće.

Ovom presudom okončan je krivični postupak koji je potresao zajednicu u Ratkovu, a osuđujuća presuda donosi barem neku vrstu pravde za porodicu preminulog Luke Jovovića.

Podsetimo, saobraćajna nesreća u kojoj je mladi motociklista stradao dogodila se 30. aprila oko 21.30, na putu za Novi Sad, na izlazu iz sela. Kobnog dana, osumnjičena je naglo skrenula „golfom“ i direktno se zakucala u Luku Jovovića koji je od siline udarca odleteo preko krova nekih 10 metara i to na drugu stranu kolovoza.

Mladić je pao u šiblje i tu ležao nepomično nekih desetak minuta dok komšije nisu izašle napolje, a devojka je, prema rečima Lukine porodice, pobegla u kuću.

Ono što je sve šokiralo jeste da je optužena medicinska sestra, a nije čak ni stala da pomogne Luki, koji je u tom trenutku još uvek bio živ.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading