ESTRADA SE SJATILA NA SLAVLJE SANJE KUŽET: Voditeljka "Zvezdi Granda" rodila SINA, suprug poručio posebnu PESMU na proslavi (VIDEO)

Autor: P. R. / G. D.

Zabava

05.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate ličnosti stigle da se provesele za sve pare!

ESTRADA SE SJATILA NA SLAVLJE SANJE KUŽET: Voditeljka "Zvezdi Granda" rodila SINA, suprug poručio posebnu PESMU na proslavi (VIDEO)

Foto: E Stock

Voditeljka "Granda" Sanja Kužet nedavno je donela sina Vuka na svet, a večeras je njen izabranik Nemanja Živojinović organizovao gala proslavu na jednom beogradskom splavu kako bi obeležili ovaj poseban događaj. Među prvima koji su stigli na proslavu je pevačica Vanja Mijatović, koja je izjavila da je veoma uzbuđena zbog dolaska bebe i da je Sanju obožava.

- Nisam se još čula sa Sanjom, sad će sve da ispitam kad uđem. Ja njima pevam na svim slavljima, Sanju obožavam, suprug joj je divan. Taj dan je nešto specifično i svi su rapoložena - rekla je Vanja za Republiku, a na pitanje i izjavu Nade Topčagić da najviše para pevači uzimaju kada pevaju njen veliki hit "Rodio se sin, mali gospodin", pevačica je odgovorila:

- Verovatno da da, ako se rodio sin, a vole ljudi i "Pepeljugu"!

Zatim je na proslavu stigla i voditeljka Dragana Katić, koja je otkrila kako se Sanja oseća nakon što se porodila.

- Sanja se oseća odlično. Kakve želje mogu da budu kada dođe mlado, lepo, zdravo biće na svet nego da tako ostane. Želim njoj i Nemanji da imaju srećno roditeljstvo. Nismo pričale o njenom povratku na posao, ali ona je vredna, voli da radi - istakla je Dragana za naš portal.

Među zvanicama, između ostalog, pojavile su i Sanjine kolege sa "Granda", voditelj Siniša Medić, voditeljka i portparolka produkcije, Vesna Milovanović, kao i pevač Milan Mitrović, koji će biti zadužen za atmosferu na proslavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
било некад

06.07.2024 14:05

Катићева, који модел пчеле те је “гриз-гриз подмладио”? Шта уради жено од онако лепог лица? Ко те је убедио да мораш због јавног посла толико да се изобличиш…? Штета!