Toni Cetinski na neobičnim pripremama za koncert u Sava cntru! Stari morski vuk, osim pevanja vežba i pecanje!

Autor:

Zabava

21.10.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni morski vuk u Beogradu održaće dva koncerta 20. i 21. novembra, za koje mu predstoji veliki broj proba, a on je za početak odlučio da se s prijateljima upusti u avanturu.

Toni Cetinski na neobičnim pripremama za koncert u Sava cntru! Stari morski vuk, osim pevanja vežba i pecanje!

Foto: Jelena Petković

Proslavljeni hrvatski muzičar Toni Cetinski zakazao je i drugi koncert u Sava centru za 21. novembar, za koji se priprema na pecanju u Rovinju. 

 

 

Popularni morski vuk u Beogradu će održati dva koncerta, 20. i 21. novembra, za koje mu predstoji veliki broj proba, a on je za početak odlučio da se s prijateljima upusti u avanturu.

Foto: Jelena Petković

Toni Cetinski

 

Poznat kao dobar pecaroš, među svojim prijateljima koji su ljubitelji ovog sporta, Toni je dobio nadimak Stari morski vuk, koji mu se veoma dopada.

Foto: Jelena Petković

Toni Cetinski

 

On je proteklog vikenda s prijateljima u Rovinju upecao veliki broj orada i odlučio da sa fanovima podeli prizore sa ove pustolovine. Pevač je objavio i snimak s broda na kojem su prethodnih dana pecali i imali dobar ulov, zbog čega je jedan riblji market u svoj izlog izložio plakat Tonija Cetinskog. Pevač je očigledno postao zaštitni znak za ribolov u Rovinju i time svom primarnom zanimanju pevanju, pridodao pecanje u kojem je postao maher. 

Jedan od najvećih pop muzičara današnjice Toni Cetinski slavi 35 godina karijere i već je rasprodao sve karte za prvi koncert, a za drugi je ostalo još malo slobodnih ulaznica. Da li će Toni spremati oradu sa svojim prijateljima pred koncert, ostaje nam da saznamo u novembru. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading