PREKID PROGRAMA ZBOG ALEKSANDRINOG POROĐAJA: Maju Marinković slomila gorka istina, ovo je njeno POSLEDNJE OBRAĆANJE Caru!

Autor:

Zadruga

18.04.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je, nakon saznanja da se Aleksandra porodila, odlučila da se zauvek oprosti od Filipa Cara.

PREKID PROGRAMA ZBOG ALEKSANDRINOG POROĐAJA: Maju Marinković slomila gorka istina, ovo je njeno POSLEDNJE OBRAĆANJE Caru!

Foto: TV Pink/printscreen,Instagram

Bivša učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga" i pobednica šeste sezone, Aleksandra Nikolić, tokom prethodnog dana na svet je donela ćerkicu, koju je dobila zajedno sa partnerom Filipom Carem. Kako je par odlučio, njihova naslednica će nositi ime grčkog porekla i moćnog značenja - Leona, što u prevodu znači lavica.

Maja Marinković, kao ovonedeljni vođa, juče je pročitala pismo, u kom je Veliki šef saopštio ukućanima ovu informaciju, pa javno čestitao novopečenim roditeljima.

Marinkovićeva je pročitala pismo, pa se obratila Aleksandri i Filipu:

- Bravo, čestitam, sve najlepše im želim - rekla je tada Maja.

Međutim, tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca" ponovo se pokrenula ta tema, a Maja je priznala kako se zaista oseća nakon informacije da je Filip Car postao otac i dobio dete sa njenom najvećom rivalkom:

 

- Ne, stvarno, baš sam rekla pre neki dan da sam totalno presekla, nisam ja ta koja želi da produbljuje tu temu. Ja tom čoveku nisam lik videla godinu dana, sada sam u vezi i to je za mene završena priča, iskrena sam bila - odgovorila je Maja.

- Ne znam kako se to emocije preseku tako preko noći... Maja je čestitala, to tako i treba, ali to nema veze sa emocijama, mislim da tu nije iskrena - prokomentarisao je Lepi Mića.

Aleksandra je za svoju ćerkicu izabrala pravo, malo carstvo - krevetac u roze-belim tonovima koji podseća na dvorac, a svaki deo bio je ukrašen mašnicama u istim tonovima, kao i belim jastučićima.

Kako se može primetiti, pobednica šeste sezone "Zadruge" je i za svoj kutak izabrala slične tonove, te će se zajedno sa svojom devojčicom baškariti u pravoj ženskoj i, po svemu sudeći, njenoj omiljenoj boji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
MINA

18.04.2024 12:55

bravo majo tako je

Cilka

18.04.2024 17:39

Aj ne dramite