MAJA STANISLAVU ZAPRETILA U PROLAZU! Jeziva scena u "Eliti", evo kako je Krofak reagovao (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.07.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seti se i ti šta sam ja pričao. Ako smo nešto raskrstili, mislim da nema potrebe da se na to opet vraćamo. Nemoj sa mnom takođe s tim perfidnim stvarima u prolazu, podsetio je on.

MAJA STANISLAVU ZAPRETILA U PROLAZU! Jeziva scena u "Eliti", evo kako je Krofak reagovao (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica "Elite" Maja Marinković zapretila je bivšem dečku Stanislavu Krofaku krišom dok su izlazili u dvorište, a sve zbog toga što joj je u poslednje vreme zbog svog ponašanja izazvao dosta stresa. Naime, starleta ga je tiho opomenula da bi mu bilo bolje da pazi šta radi, kao i da ona ima oči na leđima. 

- Stanislave, seti se o čemu smo pričali. Ispoštuj bar dva posto onoga što sam ti rekla i ja ću biti zadovoljna i mirna. U suprutnom, vrlo dobro znaš kakva mogu da budem kad me neko provocira i čačka tamo gde ne treba - rekla je Maja, a Stanislav je podsetio na njegove ranije razgovore sa njom:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

- Seti se i ti šta sam ja pričao. Ako smo nešto raskrstili, mislim da nema potrebe da se na to opet vraćamo. Nemoj sa mnom takođe sa tim perfidnim stvarima u prolazu! 

Podsećamo, pre dve večeri, Miona Jovanović i Stanislav Krofak su se venčali pred kamerama, a nakon ceremonije su se uputili na svoj "medeni mesec" van imanja u Šimanovcima, gde su zajedno proveli noć. Nakon što su uživali u bogatoj večeri odlučili su da započnu "Igru istine", tokom koje je pevačica pitala MMA borca o čuvenoj aferi "dron". 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

 

Stanislav joj je ispričao da se u tom periodu, želeći da joj dostavi poruku da je napolju sve u redu, nije dalo, kao da je neka više sila umešala ruke. 

Foto: RTV PINK printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Ja sam tad uzeo dron, nisam platio skup, uzeo sam i dođem tu, trebalo je uzeti dve baterije, krenuo sam oko dva sta, bio sam tu u četiri, bila je zima i već se počelo smrkavati. Kada sam ga podigao s pismom, on je pao gore, uzmem napišem poruku markerom i vidim sve, šeta se po dvorištu, čim ga spustim do nekog nivoa, ja gubim sliku. Mislio sam da ga spustim i ostavim tu i pobegnem. Problem je što ima odašiljač i automatski se vraća. Ja ga drugi put dignem i vetar krene da duva i odnese ga, nije mogao i tu se baterija ispraznila, kad su videli, drugi put, oni (obezbeđenje) došli su i ja sam otišao - otkrio je Stanislav. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading