STANISLAV PRIZNAO EMOCIJE MIONI JOVANOVIĆ: Šok preokret nakon MEDENOG MESECA, Ša će PUĆI od muke!

Autor:

Zadruga

01.07.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak otkrio je Maji Marinković da li su mu se vratila osećanja prema bivšoj devojci Mioni Jovanović!

STANISLAV PRIZNAO EMOCIJE MIONI JOVANOVIĆ: Šok preokret nakon MEDENOG MESECA, Ša će PUĆI od muke!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom dana u rijalitiju ,,Elita", Maja Marinković je pokazala iznenađujuću hrabrost i otvorenost prema Stanislavu Krofaku. U jednom od nežnijih trenutaka u pabu, Maja je prišla Stanislavu i demonstrirala svoju emotivnu stranu, grleći ga, ljubeći i čak mu se bacivši u krilo, obasipajući ga poljupcima.

Ovaj neočekivani potez Maje Marinković izazvao je pažnju ostalih učesnika rijalitija i publike. Njihov odnos do sada nije bio u centru pažnje, te je ova gestikulacija izazvala znatiželju i intrigirala mnoge.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

 

Stanislav Krofak, koji je bio meta Majinih nežnosti, delovao je iznenađeno ali istovremeno i prilično prijatno zbunjen. Njegova reakcija na ovaj neočekivani gest Maje Marinković je bila blaga zbunjenost, ali je takođe pokazao i znakove prihvatanja i uzvraćanja emocija.

- Mnogo sam plakala, bilo je je teško - rekla je Maja.

- Daj ne zezaj - dodao je Krofak.

- Da li ti se vratilo nešto? - pitala je ona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

- Šta može da mi se vrati, kad znam šta je i kako. Neke stari su bile smešne, neke tuže, pa čićete sigurno. Šta može da mi se vrati? Kakve emocije? Da li si ti realna? - odgovorio je Krofak.

Ova scena predstavlja značajan emotivni obrt u odnosima unutar rijaliti šoua. Maja Marinković je poznata po svojoj energičnosti i oštrom jeziku, pa je ova nežnija strana njene ličnosti iznenadila kako ukućane, tako i publiku. Sa druge strane, Stanislav Krofak je do sada bio relativno tih i povučen u odnosima sa ostalim učesnicima, te je ova neočekivana pažnja sigurno izazvala različite reakcije kod gledalaca.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Ovaj događaj će svakako dodatno začiniti i komplikovati odnose unutar rijaliti šoua ,,Elita", te se sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije i reakcije ostalih učesnika na ovaj neočekivani emotivni trenutak.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading