NECENZURISANI SNIMAK JELENE MARINKOVIĆ ZAPALIO INTERNET: Ugovara novu akciju s Rajačićem, ovo nikako ne sme doći do Ivana!

Autor:

Zadruga

09.07.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Marinković poslala novu poruku Urošu.

NECENZURISANI SNIMAK JELENE MARINKOVIĆ ZAPALIO INTERNET: Ugovara novu akciju s Rajačićem, ovo nikako ne sme doći do Ivana!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Marinković je sinoć napokon priznala istinu o aferi s Urošem Rajačićem, nakon čega je njen suprug Ivan odlučio da skine burmu i okonča njihov brak. Kako je i sama otkrila, Marinkovićeva je pisala Urošu poruke, za koje se nadala da će biti uništene, ali je on sve to prosledio Marku Đedoviću.

Između ostalog, u poruci mu je priznala da ga želi i ne može da kontroliše svoje emocije, a danas je usledio novi šok. Naime, čim je otvorila oči, Jelena je dohvatila papir i olovku, pa napisala novu poruku, a da li će stići do Uroša, ostaje nam da vidimo u nastavku rijalitija.

Podsetimo, Ivan i Jelena su imali žučnu raspravu tokom sinoćne emisije, kada je Marinković napokon saznao šta mu je supruga mesecima radila sa Rajačićem iza leđa:

- Stavite me na poligraf da li sam je prevario, a mogao sam milion puta. Nisam naznaku dao. Ja sam njoj rekao da me je gledala 24 časa na TV, a ona je bila sama devet meseci... Nikad joj ništa nisam rekao - pričao je Marinković.

- Da li je pričao kad nisu stigle cigarete da sam sigurno otišla iz stana - upitala je Jelena.

- Imao sam ranije. Ti si posle svega ušla sa mužem s kojim si se venčala 15. septembra, i nakon tri meseca daješ da ti neko dira polni ogran. Drago mi je da se boriš sama protiv svih, a dok sam te branio, tresla si se i ćutala. Ovo znači da si mi sve radila iza leđa i da me nisi volela. Zaključujemo ovaj razgovor, a ti nastavi sa svojim dečkom. Treba da spavate zajedno, Jovana, pomiri se s tim. Treba ono sa poruka da pretoče u javnost. Nemoj da ti padne na pamet da dolaziš u Dalmatinsku. Moj advokat neka zove Geru, ključevi da se dostave - pričao je Ivan Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading