Video sa lica mesta: Veliki broj policajaca nakon pucnjave u školi u Velikoj Plani

Autor:

Hronika

22.11.2019

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran T. upao je danas u Srednju ekonomsko-ugostiteljsku školu "Vuk Karadžić" u Velikoj Plani i otvorio vatru iz automatskog naoružanja.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Veliki broj policajaca je trenutno na terenu

Na svu sreću, nije bilo težih posledica jer je hrabri profesor Slavoljub Stojadinović osujetio napadača u njegovoj nameri da izazove talačku krizu. Slavoljub se uhvatio u koštac sa napadačem i nakon kraće borbe uspeo je da mu otme oružje iz ruku. 

Nakon saznanja da se u srednjoj školi dogodila pucnjava, policija je brzo izašla na teren. Trenutno se veliki broj pripadnika policije nalazi oko zgrade škole kako bi adekvatno obezbedila prostor za izvršavanje uviđaja.

Prema do sada dostupnim informacijama, u školu je upala psihički poremećena osoba koja je želela da izazove talačku krizu. Pored automatske puške iz koje je pucano, kod Gorana su pronađeni još ručna bomba, pištolj i eksploziv.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading