Iskasapio komšiju, pa otišao u kafanu

Autor:

Hronika

06.10.2017

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Novakov (35) uhapšen je zbog sumnje da je ubio komšiju Jona Mezinku (54) zvanog Muja, pa pokušao da siluje komšinicu Dragicu Jovanović (49). Kako Srpski telegraf saznaje, obračun se dogodio u četvrtak oko 22 sata u kući nastradalog u Beloj Crkvi, a krvavom piru prethodila je svađa dvojice pijanih muškaraca.

 

RepublikaFoto: Tanjug
Krvavo u Beloj Crkvi

Bio u gostima

- Novakov je kobne večeri bio u gostima kod Jona, gde su se zajedno sa prijateljicom provodili uz alkohol. U jednom trenutku dvojica pripitih muškaraca počela su da se svađaju, a onda je došlo i do tuče. Novakov je zgrabio nož i nasrnuo na prijatelja - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Nakon krvavog pira Novakov se odvezao biciklom do kafane i gostima ispričao šta je uradio

Kako navodi, pomahnitali napadač nije imao milosti prema Jonu.

- Nesrećni čovek je pokušao da se odbrani, ali bezuspešno. Ivan ga je ubadao gde je stigao, u vrat, grudi, stomak... Krvi je bilo na sve strane, a Jon je od zadobijenih povreda umro na licu mesta - priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, napadač se tu nije zaustavio, već je pretukao komšinicu, pa pokušao da je siluje.

- Nesrećna žena je pokušala da pobegne, ali ju je ubica sustigao. Krvnički ju je udarao pesnicama, a Jovanovićeva se onesvestila. Kad je došla k sebi, videla je da Novakov pokušava da je zlostavlja, ali je uspela da ustane i pobegne - dodaje naš sagovornik.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako saznajemo, Novakov je posle zločina izašao iz kuće, seo na bicikl i odvezao se do kafane.

- Gostima je ispričao da je ubio Mezinku jer ga je iznervirao. Oni su odmah pozvali policiju koja je nasilniku stavila lisice na ruke - kaže naš izvor.

Priznao zločin

Kako Srpski telegraf saznaje, Novakov je na saslušanju priznao da je ubio prijatelja, ali je negirao pokušaj silovanja.

- Novakov je ispričao da su kobne večeri Jon i on malo više popili i da mu je komšija rekao nešto što mu je zasmetalo. Tad je u afektu počeo da ga ubada nožem - kaže naš sagovornik iz istrage.

Kako dodaje, Novakov je sve vreme ponavljao da je pokušao seksualno da zlostavlja komšinicu Dragicu Jovanović.

- Uporno je ponavljao kako Jovanovićevoj ništa nije uradio. Rekao je da se dugo poznaju i da nikada ne bi mogao da joj naudi - dodaje izvor Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading