MARJANOVIĆIMA PRETI 40 GODINA ZATVORA AKO SU SKRIVALI ZLOČIN!?

Autor: RTV Pink

Hronika

19.02.2018

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon podizanja optužnice protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, mogu se očekivati i nova hapšenja ukoliko za to bude valjanih materijalnih dokaza.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Novinar Televizije Pink Mladen Mijatović je gostujući u emisji "Novo jutro“ na Televiziji Pink rekao da veruje da u postupku protiv Zorana biti iznenađenja i da je siguran da obe strane imaju neke svoje adute sa kojima će izaći pred sud. 

- Za očekivati je, ako bude adekvatnih materijalnih dokaza, da Više javno tužilaštvo koje vidi proces naloži policiji da urade svoj deo posla, i obave eventualno privođenje još neke osobe koja je na neki način upletena u zločin – rekao je Mijatović. 

Prema njegovim rečima, pred zakonom mogu i treba da odgovoraju i osobe koje su prikrivale zločin, ne samo oni koji su eventualno pružali logističku podršku, već i one koje su znale za zločin, a nisu ga prijavili.

Mijatović je najavio da njegova knjiga o ubistvu Jelene Marjanović izlazi 15. marta.

U knjizi će, pored ostalog, biti objavljeno i kako je tačno pronađena ubijena pevačica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljuba

19.02.2018 13:54

Radanovici su nacisto prsli