ODLOŽENO SUĐENJE DABETIĆU ZA UBISTVO NOE MILIVOJEV!

Autor:

Hronika

18.04.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sudnici su bili prisutni majka i otac ubijene osobe (N. M.), a Dabetić je doveden iz pritvor u kojem se nalazi od hapšenja.

ODLOŽENO SUĐENJE DABETIĆU ZA UBISTVO NOE MILIVOJEV!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Društvene mreže

Danas je u Višem sudu u Beogradu trebalo da bude održano pripremno ročište pred početak suđenja Ognjenu Dabetiću (34) zbog sumnje da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života Nou Milivojev (18).

Međutim, pripremno ročište je odloženo za 7. maj zbog izostanka Dabetićevog branioca, prenosi Tanjug.

U sudnici su danas bili prisutni majka i otac ubijene Noe Milivojev, a Ognjen Dabetić je doveden iz pritvora u kojem se nalazi od hapšenja.

Na pripremnom ročištu, koje je zatvoreno za javnost, Dabetić bi trebalo da se kratko izjasni o krivici, dok će na glavnom pretresu (suđenju) detaljno izneti odbranu.

Ognjen Dabetić se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u julu prošle godine branio ćutanjem, dok je policajcu koji je nešto pre toga došao u njegov stan u centru Beograda, i zatekao stravičan prizor, priznao da je ubio osamnaestogodišnju Nou Milivojev.

Kako se navodi u optužnici Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, postoji opravdana sumnja da je okrivljeni Dabetić 17. i 18. juna prošle godine u iznajmljenom stanu u centru Beograda u kojem je prijavljeno stanovao, iz niskih pobuda - mržnje i netrpeljivosti na podmukao način, lišio života Nou Milivojev, s kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading