POZADINA JEZIVOG KRVOPROLIĆA U OSTRUŽNICI: Ubica imao paralelnu vezu sa apotekarkom!

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

15.04.2018

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko Mišković (55) ubio je svoju nevenčanu suprugu Gordanu Vlasković (59) u njenoj kući u Ostružnici, a potom prislonio revolver sebi na glavu i izvršio samoubistvo! On je pucao i na Gordaninu majku i sestru, koje su bile u kući, ali su one, srećom, prošle bez povreda, jer ih je promašio.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ubistvo i samoubistvo u porodici

Stravičan zločin se dogodio u petak, 13. aprila, oko 20.30 u ulici Ljube Rankovića, naočigled Gordanine majke Grozdane I. (84) i sestre Ljiljane M. (60).

- Žarko je u petak uveče automobilom došao do kuće u kojoj je Gordana živela sa majkom i sestrom. Sa sobom je poneo pištolj, za koji, navodno, nije imao dozvolu. Upao je u kuću i bez reči ispalio hitac Gordani u grudi. Pucnjavu i Gordanin vrisak čule su njene majka i sestra i odmah su dotrčale. Sestra Ljiljana je prva poletela ka Žarku, ali je on uperio cev ka njoj i ispalio još jedan metak. Pukom srećom, projektil je promašio Ljiljanu, koja je preplašena pobegla u drugu prostoriju - prepričava sagovornik "Alo"-a porodičnu dramu.

Prema njegovim rečima, Žarko je tada stavio sebi pištolj na glavu i izvršio samoubistvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Živeli zajedno 15 godina

Prema rečima komšija, Žarko i Gordana su živeli u vanbračnoj zajednici 15 godina.

- Gordana se nikome nije žalila da ima problema sa Žarkom, jedino je sa sestrom i majkom delila svoju muku. Žarko je, navodno, tukao i maltretirao Gordanu, ali ga ona nikada nije prijavljivala policiji za nasilje. Njihovi narušeni odnosi su kulminirali oko Nove godine, kada je Gordana saznala da je Žarko vara - kaže poznanik ubijene žene.

Ubica imao ljubavnicu?

- Gordana je, navodno, pre četiri meseca saznala da je Žarko počeo paralelnu emotivnu vezu sa nekom apotekarkom. Zbog toga ga je ostavila, ali su u nekom trenutku uspeli da se pomire. Međutim, Gordana nije mogla da pređe preko prevare, pa je Žarko pre 15 dana otišao od kuće i nije se pojavljivao do kobne večeri - priča sagovornik.

Podelili novac

Kako saznaje "Alo", Gordana i Žarko su podelili porodičnu ušteđevinu kada su se razišli.

- Podelili su novac kada je Gordana otkrila da je u vezi sa apotekarkom i dogovorili se da svako ide svojim putem. Njoj je laknulo kada su podelili ušteđevinu, koju su stekli zajedničkim radom, jer nije htela da ga primi nazad u kuću. Nedavno je kod nje došla sestra, koja joj je pomagala u šivenju. Obe su nekada davno radile u Kombinatu "Sport" kao šnajderke i svoje umeće su iskoristile da pokrenu privatni posao - navodi Gordanina bivša koleginica.

Gordana Vlasković biće sahranjena u sredu na lokalnom groblju u Barajevu, odakle je rodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading