AKO NEMATE SREĆE U LJUBAVI - SUTRA OVO URADITE: Veliki SVETAC Agapije čini ČUDA na sutrašnji dan!

Autor: M.O.

Lifestyle

27.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obavezno ovo uradite!

AKO NEMATE SREĆE U LJUBAVI - SUTRA OVO URADITE: Veliki SVETAC Agapije čini ČUDA na sutrašnji dan!

Foto: Wikipedia

Sveti mučenik Agapije i sedmorica s njim su hrišćanski svetitelji čija se hrabrost i vera proslavila kroz stradanje za Hrista. Sva sedmorica, osim Agapija, su bili mladi ljudi koji su svoje krštenje doživeli krvlju, pokazujući izuzetnu hrabrost i posvećenost svojoj veri.

Jednog dana, sedmorica mladića je posmatrala mučenje hrišćana i svedočila njihovom neizmernom trpljenju. To je duboko dirnulo njihova srca, te su odlučili da se i sami izjasne kao hrišćani. Ispunjeni revnošću za Hrista, vezali su sami sebi ruke naopako i hrabro stali pred Urbana, neustrašivo svedočeći o svojoj veri. Njihova odluka je bila nepokolebljiva uprkos pokušajima da ih Urban odvrati od vere.

Republika

Foto: pixabay.com

Ako vam nedostaje ljubav, sutra obavezno idite u crkvu i pomolite se

Pridružio im se i ugledni građanin grada, Agapije, koji je već pretrpeo mnogo stradanja zbog svoje vere. Njegovo prisustvo je dodatno rasplamsalo veru i ljubav prema Gospodu kod mladića. Njihova zajednička hrabrost i posvećenost su ih učinile neustrašivim pred mučiteljima.

Sveti Agapije i sedmorica su pokazali da ljubav prema Bogu, jednom zadobijena i utvrđena, teško može oslabiti. Njihova posvećenost je bila snažna i nepokolebljiva, pokazujući da se prava ljubav prema Bogu ne može izgubiti, osim ako osoba već ne siđe s pameti. Njihov primer pokazuje snagu božanske ljubavi koja izvire poput neprestanog izvora, neumoljivo i večno.

Spoznaja prave ljubavi

Sveti Isak Sirin je mudro izrazio suštinu ljubavi, ističući razliku između ljudske i božanske ljubavi. Njegove reči nas podsećaju da je važno spoznati pravu ljubav, a molitva Svetom Agapiju može biti put ka tome.

Veruje se da dan ima ogromnu moć da unese ljubav u život osobe koja je željna. 

Pomolite se iskreno iz srca i verujte da ćete uskoro doživeti ljubav onakvu kakvu i zaslužujete. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading