URADITE JEDNU STVAR DANAS I PRIVUCITE NOVAC U VAŠ DOM: Obavezno ovo sklonite ispod KREVETA i stavite JEDNU stvar!

Autor: M.O.

Lifestyle

26.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Videćete boljitak.

URADITE JEDNU STVAR DANAS I PRIVUCITE NOVAC U VAŠ DOM: Obavezno ovo sklonite ispod KREVETA i stavite JEDNU stvar!

Foto: Shutterstock

Kako danas živimo u materijalnom svetu, svima je veoma važno da budu finansijski nezavisni. Ipak, kako danas to nije baš najlakši posao, možda biste trebali pokušati "otčepiti" samu energiju u domaćinstvu kako bi protok novca lakše proticao kroz vaš dom. 

Šta može privući novac i obilje? Kada ležimo na krevetu i kada spavamo, naša podsvest je otvorena i upija mnogo više energije, posebno energije prostora u kome ležimo. Feng šui obično savetuje da se ništa ne ostavlja ispod kreveta. Ali postoji izuzetak!

Ispod kreveta možete da čuvate samo jednu stvar, i to nije običan komad nameštaja, već ključ vaše uspešne budućnosti. 

Republika

Foto: Shutterstock

Veoma je važno ispod čega spavate

Pravila kažu da prostor ispod kreveta treba biti otvoren, odnosno tako jedino možemo imati pravi protok energije, koja noću treba ravnomerno da cirkuliše. 

Gomila stvari koju možda imate ispod kreveta stvara nered energije koji se apsorbuje u vašu nesvesnost dok spavate, što je veoma loše. Ostavite prostor ispod kreveta prazan i redovno ga čistite.

Jedini izuzetak je kada ispod kreveta držite takozvanu kutiju sa blagom. Ovi specifični Feng Shui alati pomažu u slanju određenih želja i namera, otvarajući nesvesno sopstvo mogućnostima da se te želje ostvare.

Iako vam deluje bezveze, kutije su veoma važan deo u celoj ovoj priči. Preporučuje se odabir što kvalitetnije kutije, gde je poklopac biti čvrst kako bi predstavljao sigurnu i stabilnu energiju. 

Što se tiče materijala, postoji mnogo opcija, od drveta, zlata i srebra do stakla i keramike.

Pre nego što stavite stvari u kutiju, zapitajte se: "Šta će me zaista usrećiti?" Ideja je da pronađemo predmete koji predstavljaju ona srećna osećanja koja želimo da privučemo u svoj život.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading