SLOMIŠ NOS saigraču i platiš mu 10 hiljada da BRŽE PROĐE!

Autor:

Sport

20.11.2018

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krajnje neobična i zanimljiva situacija desila se pre čak tri meseca u Kini, a do sada se niko nije oglasio. Ipak, javnost je upoznata se incidentom na treningu kineskog kluba Dalijen Lufanga gde su u glavnoj ulozi bili zvezda belgijske reprezentacije Janik Fereira Karasko i Jinu Pengksijangu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janik Fereira Karasko (desno)

Kineski defanzivac je završio u bolnici i sve do danas Karasko nije našao vremena i(li) načina da mu se izvini. Onda je javno saopštio kako će mu pokloniti 10.000 evra ne bi li nadoknadio štetu.

Ne znamo da li je Pengksijang prihvatio, ali znamo da su svi u klubu ćutali tri meseca o ovome, sve dok Daljen nije osiguran opstanak u Superligi.

- Slučajno smo se sporečkali na treningu, došlo do je čarki, što je za posledicu imalo lom nosa Pengkskijanga. Dobar je čovek, dobar igrač, želim na ovaj način da mu se izvinim za nešto što se na treninzima često dešava. Nadam se da će se brzo oporaviti - rekao je Karasko, koji nije mogao da igra za reprezentaciju Belgije na poslednje dve utakmice, zbog problema sa pasošem, pa nije ni napuštao Kinu, iako je prvenstvo u toj zemlji nedavno završeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading