"VELIKI ŽUTI" O ZVEZDINOM UČEŠĆU U LIGI ŠAMPIONA! Ako se REALNO pogleda...

Autor:

Sport

29.02.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni as sa crveno-belima pokorio Evropu 1991. godine.

"VELIKI ŽUTI" O ZVEZDINOM UČEŠĆU U LIGI ŠAMPIONA! Ako se REALNO pogleda...

Foto: www.profimedia.rs

Legendarni fudbaler Crvene zvezde, a sada selektor Crne Gore, Robert Prosinečki, izneo je svoje mišljenje o aktuelnoj situaciji u domaćem fudbalu.

Iako zaostaje bod za liderom Partizanom, "Veliki Žuti" smatra da klub s Marakane ima bolji tim i da će uspeti da odbrani šampionsku titulu.

- Tu su negde, koliko sam uspeo da gledam. Zvezda ima bolji tim. Partizan ako dobije derbi, a ne verujem da će se to desiti, onda ima veće šanse. Gubili su i jedni i drugi bodove. Dođe TSC i da Partizanu četiri komada, Zvezda "pukne" od Voždovca. Dugo je prvenstvo, ali kvalitet je na strani Zvezde i verujem da će da odbrani titulu - rekao je Prosinečki za "Maxbet sport".

Republika

Foto: www.profimedia.rs/AP

Robert Prosinečki

Osim osvrta na Superligu Srbije, "Robi" je prokomentarisao i Zvezdine igre u Ligi šampiona. On ističe da je bilo nerealno očekivati pobede protiv timova poput Mančester sitija i Lajpciga, ali da je neuspeh izostanak pobede protiv Jang bojsa. 

- Gledajte, moramo da budemo realni. Kako da pobediš prvaka Evrope? Lajpcig je isto opasna ekipa, odličan tim. Tu nije bilo realno da se traže bodovi. Ali da ne pobediš Jang bojs, to je neuspeh. Treće mesto je bila realnost, više od toga nije bilo moguće. Pogotovo što si ih nadigrao onako u Bernu. U Beogradu si izvukao bod, ali tamo si morao da ih pobediš uz onakvu igru – istakao je Robert Prosinečki, koji se sa Zvezdom okitio evropskom titulom 1991. godine.

Podsetimo, crveno-beli su bili poslednji u grupi sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang bojsom, zbog čega su završili takmičenje na evropskoj sceni u ovoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading