KARMA JE ČUDO! "Oterao" Bahara iz Zvezde, pa dobio OTKAZ!

Autor:

Sport

04.03.2024

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava švajcarskog šampiona smenila trenera posle loših rezultata.

KARMA JE ČUDO! "Oterao" Bahara iz Zvezde, pa dobio OTKAZ!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Fudbaleri Crvene zvezde završili su svoje učešće u grupnoj fazi Lige šampiona zauzevši četvrto mesto u F grupi. U konkurenciji sa jakim rivalima poput Mančester sitija, Lajpciga i Jang bojsa, crveno-beli su se borili hrabro, ali nisu uspeli da ostvare plasman u nokaut fazu ovog prestižnog takmičenja.

Ključni mečevi za Crvenu zvezdu bili su dueli sa prvakom Švajcarske, Jang bojsom. Iako su Beograđani pružili jak otpor "mladim dečacima", nažalost, nisu uspeli da ostvare pobedu koja bi im obezbedila treće mesto i plasman u nokaut fazu Lige Evrope. Posle 2:2 na Marakani, usledio je poraz od 0:2 u Bernu, što je značilo oproštaj od evropske scene za ovu sezonu.

Republika

Foto: Tanjug AP

Rafael Viki

Treba istaći da je Rafael Viki, trener Jang bojsa, uspeo da nadmudri Baraka Bahara, te je na neki način uticao na to da Izraelac dobije otkaz nakon poraza od Partizana. Međutim, uprkos tome, sada je Viki smenjen nakon neuspeha u plej-ofu Lige Evrope, iako je tim prvi na tabeli švajcarskog prvenstva.

Kap u "punoj čaši" bio je poraz na poslednjem gostovanju Cirihu (0:1), pa će ekipu do kraja sezone voditi Žoel Manjen, trener mlade ekipe.

Crvena zvezda se, s druge strane, "probudila" posle odlaska Izraelca i počela da beleži dobre rezultate, povratkom Vladana Milojevića na klupu. Srpski šampion u subotu dočekuje Partizan, u 172. Večitom derbiju, koji se igra na stadionu "Rajko Mitić" od 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading