SALVETA IZ RESTORANA OD 300.000! Leo Mesi sve što dotakne PRETVARA U ZLATO!

Autor: M. M.

Sport

05.03.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna aukcija predstoji u Njujorku.

SALVETA IZ RESTORANA OD 300.000! Leo Mesi sve što dotakne PRETVARA U ZLATO!

Foto: www.profimedia.rs

Jedan od najznačajnijih trenutaka u karijeri Lionela Mesija, potpisivanje prvog ugovora sa Fudbalskim klubom Barselona, sada može postati deo kolekcije jednog srećnog obožavaoca fudbala. Salveta na kojoj je Mesi stavio svoj potpis, kako bi ozvaničio svoj prvi profesionalni ugovor sa Barselonom, biće ponuđena na aukciji po neverovatnoj ceni.

Ova salveta postala je deo fudbalske istorije kada je tinejdžer Lionel Mesi, tada već prepoznat kao vanserijski talentovan fudbaler, stavio svoj potpis na ugovor sa Barselonom. Salveta, koja je postala svedok ovog značajnog događaja, sada će imati priliku da pronađe novog vlasnika koji će ceniti njenu istorijsku vrednost.

Za prave ljubitelje fudbala, ova salveta nosi posebno emotivno značenje. Ona predstavlja početak nečega velikog, početak karijere jednog od najvećih fudbalera svih vremena. Uz pomoć ove salvete, svi zaljubljenici u fudbal mogu da se vrate u vreme kada je mladi Mesi započinjao svoj put ka legendarnom statusu.

Iako se još uvek ne zna tačna cena po kojoj će salveta biti ponuđena na aukciji, očekuje se da će dostići neverovatnu sumu, a početna cena biće 300.000 funti. Kolekcionari širom sveta već su izrazili interesovanje za ovaj jedinstveni predmet, pa je realno očekivati da će aukcijska cena odražavati njegovu istorijsku vrednost.

U svetu kolekcionarstva, predmeti koji nose istorijski značaj uvek privlače pažnju i postižu visoke cene na aukcijama. Salveta na kojoj je Lionel Mesi potpisao svoj prvi ugovor sa Barselonom definitivno spada u ovu kategoriju. Njena vrednost izgleda nije samo u komadu papira, već u simboličkom značaju za pojedine navijače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading