TRAGEDIJA UZDRMALA REGION! Fudbaler izgubio ŽIVOT u rudniku!

Autor:

Sport

12.03.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub se oglasio posle stravične nesreće.

TRAGEDIJA UZDRMALA REGION! Fudbaler izgubio ŽIVOT u rudniku!

Foto: Starsport

Miras Pulinović (32), fudbaler niželigaškog kluba u Bosni i Hercegovini, poginuo je u teškoj nesreći koja se desila u rudniku u blizini Tuzle.

Pulinović je nastupao za Fudbalski klub Mladost Suha, člana niže lige Bosne i Hercegovine, a upravo se ovaj klub oprostio od njega sledećim rečima:

- Naš kolektiv je pogodila zaista tužna vest. Mersed Pulinović Taran, igrač našeg kluba, je izgubio život nesrećnim slučajem. Nemamo dovoljno reči kako bi smo opisali ovu tugu i bol koja nas je zadesila nakon vesti da Taran više nije sa nama. U ime uprave, igrača i navijača izražavamo duboko saučešće porodici - navodi se na zvaničnoj Fejsbuk strani Mladosti Suhe.

 

 

Navodno je pao na transportnu traku koja je bila u pokretu i zadobio teške povrede. Ubrzo je prebačen u bolnicu u Tuzli, ali je sat vremena kasnije podlegao povredama.

Miras Pulinović je bio omiljen među igračima i navijačima, a njegov iznenadni odlazak ostavio je veliku prazninu u klubu. Ovaj tragičan događaj ostavio je dubok trag tuge među svima koji su ga poznavali.

Njegovi saigrači, prijatelji i navijači će zauvek čuvati sećanje na ovog talentovanog fudbalera čiji je život prerano prekinut.

Veliki broj saučešća stiže na adresu porodice preminulog fudbalera. Njegova smrt je duboko potresla sve koji su ga poznavali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading