BARSELONA JE U ČETVRTFINALU! Napoli eliminisan iz Lige šampiona!

Autor: M. M.

Sport

12.03.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U revanšu na Monžuiku 3:1 za domaće.

BARSELONA JE U ČETVRTFINALU! Napoli eliminisan iz Lige šampiona!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Barselone novi su četvrtfinalisti Lige šampiona. Nakon revanša osmine finala elitnog takmičenja eliminisan je Napoli, pošto je na stadionu Možuik bilo 3:1 (2:1) za domaće.

Podsetimo, u prvoj utakmici na stadionu "Dijego Armando Maradona" bilo je 1:1.

Katalonci su sjajno otvorili meč, stvarajući niz šansi koje su rezultirale brzim golovima. Već u 15. minutu, posle povratne lopte Rafinje sa leve strane, Fermin Lopez je postigao prvi gol, demonstrirajući sigurnost i preciznost. Samo dva minuta kasnije udvostručena je prednost. Ponovo je Rafinja bio asistent, a strelac je bio Žoao Kanselo.


Nije prošlo dugo pre nego što je Napoli pokazao da neće odustati. U 30. minutu, Amir Rahmani je postigao gol smanjujući rezultat na 2:1. Italijanski tim je nastavio da vreba svoje šanse sve do 83. minuta kada je Robert Levandovski postigao treći gol za Barselonu. Ovaj pogodak je zapečatio sudbinu meča, jasno pokazujući da će Barselona zauzeti svoje mesto među osam najboljih timova u Evropi.

Fudbaleri Barselone su očigledno pokazali svoju kvalitetnu igru i sposobnost da se izbore sa jakim protivnicima, te su zasluženo obezbedili svoje mesto u četvrtfinalu Lige šampiona.

Ranije su plasman u četvrtfinale izborili fudbaleri Bajerna, Pari Sen Žermena, Real Madrida i Mančester sitija. U sredu su na programu mečevi Atletiko Madrid - Inter i Dortmund - PSV.

Cup tree provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading