DA LI JE PIKSI "OMAĐIJAO" PAVLOVIĆA? MLADI AS NE DEBITUJE ZA NEMAČKU! Nova šansa za Srbiju?!

Autor:

Sport

18.03.2024

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno je u pitanju grip.

DA LI JE PIKSI "OMAĐIJAO" PAVLOVIĆA? MLADI AS NE DEBITUJE ZA NEMAČKU! Nova šansa za Srbiju?!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Pavlović: Talenat iz Minhenskog Bajerna

Talenat iz minhenskog Bajerna Aleksandar Pavlović, koga je želeo i Fudbalski savez Srbije, dobio je poziv u reprezentaciju Nemačke, ali od njegovog debija u dresu Pancera, barem za sada, nema ništa.

Pavlovićev poziv u reprezentaciju Nemačke

Mladi fudbaler iz redova minhenskog Bajerna, dobio je poziv u reprezentaciju Nemačke, što je izazvalo veliku pažnju kako javnosti, tako i fudbalskih zvaničnika. Iako je bilo planirano da debituje za nacionalni tim u jednom od predstojeća dva duela, protiv Francuske ili Holandije, Pavlović se ipak nije pridružio timu zbog infekcije slične gripu.

Republika

Foto: Profimedija

Aleksandar Pavlović u Bajernu


Reakcija Nemačke fudbalske federacije

Nemačka fudbalska federacija je objavila da je Pavlovićev dolazak na okupljanje prolongiran zbog zdravstvenih problema, te da su male šanse da će biti na raspolaganju selektoru Julijanu Nagelsmanu. Dalja ispitivanja Pavlovićevog zdravstvenog stanja zakazana su za utorak u Minhenu, što dodatno baca senku neizvesnosti oko njegovog mogućeg debija za nacionalni tim.

Diplomatska bitka i odabir Nemaca

Podsetimo, "frka" oko Pavlovića nije bilo samo sportske prirode, već je nastala i "diplomatska bitka" van terena. Selektor Dragan Stojković Piksi i čelnici Fudbalskog saveza Srbije bili su u konstantnom kontaktu sa roditeljima fudbalera, ali je Pavlović na kraju ipak odabrao da prihvati poziv reprezentacije Nemačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading