DOK SE ZVEZDA I PARTIZAN "BIJU" U SUPERLIGI, U IGRU ULAZI JOŠ JEDAN TROFEJ! Evo KADA se nastavlja borba za drugi PEHAR u Srbiji!

Autor:

Sport

28.03.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa manje važno takmičenje za večite.

DOK SE ZVEZDA I PARTIZAN "BIJU" U SUPERLIGI, U IGRU ULAZI JOŠ JEDAN TROFEJ! Evo KADA se nastavlja borba za drugi PEHAR u Srbiji!

Foto: Starsport

Fudbalski savez Srbije (FSS) je objavio raspored utakmica četvrtfinala Kupa Srbije, koje će se odigrati narednog meseca. Prvi meč ove faze takmičenja biće odigran 10. aprila od 15 sati na stadionu u Humskoj, gde će se sastati Partizan i Voždovac. Nakon toga, fudbaleri Čukaričkog će dočekati Vojvodinu dva sata kasnije na svom terenu, dok će Crvena zvezda odigrati meč sa ekipom Vršca od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Samo jedan meč četvrtfinala Kupa Srbije na programu je 11. aprila - od 16 časova u Kragujevcu, gde će se sastati Radnički i Novi Pazar.

Republika

Foto: Starsport

Partizan protiv Grafičara u prošlom kolu Kupa Srbije

Trenutni osvajač Kupa Srbije je Crvena zvezda, koja je prošle sezone trijumfovala u finalu pobedivši Čukarički rezultatom 2:1. Crveno-beli će sigurno biti motivisani da odbrane trofej, a kada na to dodamo izuzetno neizvesnu borbu za trofej u Superligi, očekuje nas jedan fenomenalan kraj sezone na domaćoj sceni.


Podsetimo, situacija u domaćem šampionatu trenutno izgleda ovako:

Crvena zvezda je na +4 u odnosu na svog večitog rivala, nakon što su crno-beli neočekivano kiksnuli dva puta za redom - protiv Napretka i Mladosti. U Lučanima je Partizan remizirao 1:1, dok je u Humskoj od Kruševljana poražen minimalnim rezultatom. To je umela da iskoristi ekipa Vladana Milojevića koja se ipak popela na vodeću poziciju uprkos tome što nije uspela da pobedi crno-bele u večitom derbiju ranije.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading