BARANI PREKINULI CRNU SERIJU! Mornar kroz DRAMU srušio Igokeu! Presudio nekadašnji ljubimac grobara! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.03.2024

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica 23. kola rešena u poslednjim sekundama.

BARANI PREKINULI CRNU SERIJU! Mornar kroz DRAMU srušio Igokeu! Presudio nekadašnji ljubimac grobara! (VIDEO)

Foto: ABA liga/KK Mornar

Košarkaši Mornara iz Bara su u okviru 23. kola AdmiralBet ABA lige da pobede Igokeu u Topolici rezultatom 86:84.

Mornar je tako stigao do pete pobede u regionalnom takmičenju i makar do ponedeljka se pomerio s poslednjeg mesta, s trijumfom više od Krke koja dočekuje Split...

Imao je domaćin i osam razlike (75:67), onda i 77:70, ali nije moglo bez uzbuđenja, jer su na drugoj strani trojke pogađali Kosta Kondić i Dragan Milosavljević.

 

 

Drama je viđena u samom finišu meča: Kondić je osam sekundi pre kraja sa linije slobodnih bacanja izjednačio na 84:84, a Mornar stigao do pobede posle tajm-auta.

Luis je primio loptu, krenuo na koš i promašio, ali je poslednju reč imao Uroš Luković, nekadašnji igrač Partizana je samo spustio loptu u koš za veliki trijumf.

Barani sada imaju skor 5-18 i nastavljaju borbu za opstanak u elitnom regionalnom društvu, dok je tim iz Republike Srpske je sa bilansom 11-12 sada ušao u problem, jer mu predstoji žestoka borba za plej-of.

U taboru pobednika najbolji su bili Markus Veders sa 20, Uroš Luković sa 17, Aleks Gavrilović sa 13, Taj Voler sa 12 poena.

Što se tiče Igokee, Nikola Marić je postigao 18 poena, Marko Jošilo tri manje, Kosta Kondić 14 i još jedan bivši igrač Partizana Dragan Milosavljević koji je dao 12 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading